Ivan Perisic, împrumutat de Inter Milano la Bayern Munchen

Extrema croată Ivan Perisic a semnat, marţi, un contract cu clubul bavarez de fotbal Bayern Munchen, sub formă de împrumut pe un sezon de la Inter Milano, a anunţat campioana Germaniei, citată de dpa.

Bayern are opţiunea unui transfer definitiv al lui Perisic (30 de ani) vara viitoare. Nu au fost oferite detalii financiare, dar presa a relatat că Bayern ar fi achitat 5 milioane de euro pentru acest împrumut, un transfer definitiv urmând să coste clubul încă 20 de milioane de euro. Ivan ne va ajuta încă de la început cu experienţa sa la nivel internaţional, a explicat directorul sportiv al bavarezilor, bosniacul Hasan Salihamidzic. Are o tehnică bună şi e flexibil în atac.

Sunt sigur că Ivan se va adapta repede, pentru că el cunoaşte atât Bundesliga, cât şi pe antrenorul nostru Niko Kovac (croat şi el, n. red.), a mai spus fostul jucător al lui Bayern. Bayern a fost nevoită să se reorienteze pe piaţa transferurilor după ce principala sa ţintă din această vară, Leroy Sane, s-a accidentat la ligamentele încrucişate ale genunchiului jucând pentru Manchester City în Supercupa Angliei. Bayern are nevoie de atacanţi de bandă după ce veteranii Arjen Robben şi Franck Ribery s-au despărţit de club. Perisic, vicecampion mondial anul trecut cu echipa naţională a Croaţiei, juca la Inter din 2015, iar anterior a jucat în Bundesliga, la Borussia Dortmund şi Wolfsburg. Sunt foarte bucuros că revin în Germania. Bayern este unul dintre cele mai mari cluburi din Europa. Vrem să atacăm şi nu numai Bundesliga şi Cupa Germaniei, dar şi Champions League, a declarat Perisic. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel