Înjunghiat la spital, de colegul de salon

Un bărbat internat la clinica de psihiatrie din Craiova a fost înjunghiat mortal de colegul său de salon. Tragedia s-a întâmplat în a doua zi de spitalizare a pacientului. Rudele acestuia îi acuză pe medici şi pe asistente de neglijenţă.

Bărbatul de 55 de ani a ajuns la clinica de psihiatrie din Craiova la sfârşitul săptămânii trecute. Agresorul este chiar colegul de salon al bărbatului. După ce şi-a înjunghiat colegul de cameră, bărbatul a încercat să fugă. Fratele agresorului a aflat ce s-a întâmplat şi l-a convins să se întoarcă la spital.

Familia victimei îi acuză acum pe medici şi asistente de neglijenţă.

Atât procurorii, cât şi conducerea spitalului au început câte o anchetă pentru a stabili cum s-a întâmplat totul şi cum de bolnavul avea la el un cuţit.

Nu este un caz singular 

Un pacient al secției exterioare "Dr. Clunet" a Spitalului de Pneumoftiziologie din Iași, în vârstă de 52 de ani, s-a tăiat cu un cuțit, în zonă abdomenului, după ce a fost acuzat de un coleg de salon de furt.

În 2010, o doctorița de la cabinetul de psihiatrie al Ambulatoriului Cotroceni din Capitală a fost atacată și tăiată cu un cuțit de un pacient pe care îl primise pentru o consultație.

În 2011, un pacient al Spitalului de Pneumoftiziologie din localitatea Bisericani (Neamţ) a fost înjunghiat cu un cuţit în abdomen de către un coleg de salon, victima fiind transferată la Spitalul Judeţean Neamţ, în timp ce agresorul este cercetat pentru lovire şi port fără drept de cuţit.

În 2012, un bărbat în vârstă de 78 de ani internat în Clinică de Cardiologie de la Spitalul "Sfântul Spiridon" din Iași a fost injunghiat mortal de un pacient care era în salon cu el, în timpul conflictului fiind rănită și o asistentă medicală.

   

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel