Imagini cu președintele Băsescu care s-a dorit a nu fi publicate

Imagini inedite cu președintele Traian Băsescu, care s-a dorit a nu fi publicate, au fost prezentate în premieră, duminică seară, de postul România TV.

În urmă cu doi ani de zile, în cursul vizitei președintelui Traian Băsescu în Azerbaidjan, șeful statului a trebuit să facă față unui vânt puternic, în timpul ceremoniei de depunere a unei coroane la un cimitir din capitala Baku, imagini care, inexplicabil, nu s-a dorit a fi publicate.

Vântul a fost atât de puternic încât președintele Traian Băsescu a rămas chiar și fără pachetul de țigări din buzunarul hainei, iar flori din coroana depusă de șeful statului au fost smulse de rafalele puternice.

Potrivit România TV, jurnaliștilor, care l-au însoțit pe președintele Băsescu, li s-a recomandat să nu difuzeze imaginile filmate în timpul depunerii coroanei oficiale.

Referitor la imaginile prezentate în premieră de România TV, purtătorul de cuvânt al Președinției, Bogdan Oprea, a  afirmat că "Și dacă plouă și dacă ninge, protocolul se urmează".

Întrebat care a fost motivul pentru care consilierii președintelui și apropiații săi au solicitat ca imaginile de la Baku să nu fie publicate, Bogdan Oprea a răspuns: "Mă puneți să speculez eu despre ce au făcut niște oameni în 2011. Dacă aș fi luat eu decizia respectivă v-aș fi putut motiva".

"Dl. Băsescu în mod sigur este mai pregătit pentru astfel de situații pentru că a stat pe mare niște ani. Eu aș fi rezistat mai bine pentru că sunt mai greu. Sunt multe momente oficiale, să nu credeți că este vreun oficial care iubește momentele oficiale", a comentat și premierul Victor Ponta imaginile cu Traian Băsescu, care a fost nevoit să suporte vântul puternic când a fost la Baku.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel