"I-am făcut prima băiță bebelușului". Femeie, trădată de cea mai bună prietenă: "Am ajutat-o să-l nască pe copilul soțului meu"

Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels
Imagine cu rol ilustrativ / Sursa foto: Pexels

O femeie a povestit cum a fost tradătă de cea mai bună prietenă a sa. A aflat abia după ce aceasta a născut copilul soțului său.

"I-am făcut prima băiță bebelușului. Eram fericită"

Când cea mai bună prietenă a ei a sunat-o să o anunțe că este în travaliu, Hailey, mamă a trei copii, a plecat să o ajute și să o ducă la spital. Cele două se luptau de multă vreme cu dependența de droguri și erau extrem de apropiate. 

”Am fost cu ea când i-au administrat epidurala și am avut la încheietură brățara de însoțitor. I-am făcut prima băiță bebelușului. Eram fericită să fiu parte din acest eveniment minunat”, precizează Hailey pe contul ei de TikTok, scrie qbebe.ro. Dar bucuria s-a terminat când a observat un semn din naștere ereditar. 

Vezi și: Tată, pedeapsă dură pentru fiica lui: Am tuns-o zero pentru că a râs de o colegă bolnavă de cancer și i-a smuls peruca

"Am avut nevoie de un moment în care să îl întreb pe Dumnezeu ce să fac"

”Cunosc acel semn foarte bine, pentru că și fiul meu mai mare îl are. Este o bucată extra de cartilagiu care crește la gât, încât îi face să arate ca un bebeluș Frankenstein. Atunci când am observat asta, am știut că este copilul lui. Prietena mea stătea lângă mine. Amândouă am văzut semnul din naștere în același timp și ne-am uitat una la cealaltă. Eu am ieșit imediat din salon. Am avut nevoie de un moment în care să îl întreb pe Dumnezeu ce să fac, pentru că era un bebeluș implicat și trebuia să văd imaginea de ansamblu și nu la emoțiile mele din acel moment sau ale oricui altcuiva. Trebuia să fac ceea ce era corect să fac” a spus Hailey. 

Prietena ei a admis adevărul imediat, însă soțul lui Hailey a recunoscut abia după 6 luni. Mai mult, prietena ei a ajuns să locuiască la ei pentru o vreme, pentru binele copilului.

Vezi și: Tată, gest ciudat față de fiul său. Mama: "I-a desființat ușa de la dormitor. I-am cumpărat alta, pe ascuns, de ziua lui"

Tânără, salvată de sfatul tatălui, fost agent secret, după ce un bărbat a urmărit-o: Am căutat astfel de semne la el

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel