Horoscop, duminică, 20 octombrie 2019

Racii trebuie să arunce  tot ce este vechi prin casă
Racii trebuie să arunce tot ce este vechi prin casă

Horoscop. Gemenii, la treburile casei le este lene, dar la distracție sunt primii, pe când Leii au revelații referitoare la relațiile de prietenie pe care le-au întreținut în mod superficial.

Berbec

Dimineața va fi mai agitată, dar spre finalul zilei te vei liniști. Ar fi bine dacă ți-ai contacta rudele cele mai apropiate să le întrebi ce mai fac.

Taur

Nu te pripi când mergi la cumpărături cu partenerul de viață. Vreți lucruri diferite și va dura până veți cădea de acord. Admite că și el are dreptate.

Gemeni

La treburile casei îți este lene, dar la distracție ești primul. Prietenii se bazează pe tine să organizezi această zi pentru a vă bucura cu toții de ea.

Rac

Aruncă tot ce este vechi prin casă. Ocupă-te de curățenie, dar împreună cu restul familiei, nu singur. Veți termina mai repede și veți evita conflictele.

Leu

Ai revelații referitoare la relațiile de prietenie pe care le-ai întreținut în mod superficial. Îți vei da seama că nu are rost să mai pierzi timp cu anumite persoane.

Fecioară

Nu îți face multe socoteli înainte de a pleca la piață pentru că te vei trezi că ai de făcut cheltuieli la care acum o zi nu te-ai fi gândit deloc.

Balanță

Vrei să petreci timp de calitate cu partenerul. Îi vei propune să călătoriți sau să vă plimbați într-un parc pentru a vă bucura de natură.

Scorpion

Simți nevoia să comunici mai mult cu oamenii dragi, cu prietenii sau cu foști colegi de serviciu sau de școală. Călătorește cu atenție.

Săgetător

Vei avea tendința de a vorbi foarte mult la telefon sau să petreci multe ore în mediul online. Nu uita de tot de tine, ieși puțin și afară.

Capricorn

Vrei să încerci ceva nou: un fel de mâncare, să vizitezi un muzeu sau să îți inviți partenerul într-un loc noncomformist. Pentru toate acestea, va trebui să depui efort.

Vărsător

Totul se amână sau se anulează. Și nu înțelegi de ce oamenii sunt așa neserioși. Profită de schimbările de program și caută o modalitate de a te răsfăța.

Pești

Este o zi nemaipomenită să îți îmbogățești lumea interioară. Poți citi o carte, să te uiți la un serial sau un film, să ai o discuție cu o persoană creativă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel