Hârtia igienică, în rețeta parizerului. DSP Alba a deschis o anchetă

A făcut reparații la o fabrică de mezeluri din Alba. Ceea ce a văzut l-a convins să nu mai mănânce niciodată parizer. Porcii vii la un loc cu porcii morți plus... hârtie igienică- asta spune că a văzut muncitorul de la o firmă de construcții. Direcţiei de Sănătate Alba s-a autosesizat și a deschis o anchetă. De Ce News a scris la sfârșitul lunii martie despre folosirea hârtiei igienice la fabricarea crenvurștilor, tot la o fabrică de mezeluri în Alba, fără ca organele competente să ia vreo măsură.

Angajatul care a făcut reparații la firma din Alba a spus că a văzut cum au pus în malaxorul unde se prepara compoziţia pentru parizer două baxuri de hârtie igienică cu tot cu ambalajul de carton.

Îngredientul secret: hârtia igienică

"O muncitoare care avea două baxuri de hârtie igienică. Am văzut că a ridicat cuva aia, a băgat o dată unghia în baxul ăla, unghia numai. Şi apoi a aruncat acolo în malaxor. A băgat baxul cu totul", a povestit muncitorul, potrivit România TV.

Citește și: Crenvurștii se mai fac și din hârtie igienică

Mort sau viu, la un loc, în parizer

În plus, el a văzut cum porcii vii erau la un loc cu cei morți: "I-au încărcat în TIR, în TIR-ul în care i-a încărcat şi pe cei vii. Mă gândesc că acolo îi duceau, eu n-am mai văzut până acum aşa ceva ..cu hârtie igienică şi cu ... ".

Horia Timiș, directorul Direcţiei de Sănătate Alba, a precizat că s-a demarat o anchetă în acest caz și că se va extinde dacă se arată că este adevărat ce a spus muncitorul.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel