Gușă: Mita electorală în alegeri va mai funcționa o vreme în România

Consultantul politic Cozmin Gușă a mărturisit, joi, la ICEE Fest 2013, că evită să fie bombardat cu informații inutile, motiv pentru care nici nu și-a făcut cont pe Facebook, însă consideră că Internetul va fi "foarte important pentru a creiona portretul viitorului prezidenţial", în condițiile  în care, în România, va funcționa încă o perioadă mita electorală în alegeri.

"Nu am cont pe Facebook, am cel mai simplu telefon de pe piaţă, mă conectez de vreo 3 ori pe zi la internet, pe unica adresa de email care mi-a fost spartă în ultimii ani. Fac acest lucru ca să mă protejez. Am asemenea device-uri simple, ca să nu fiu bombardat de informaţii. Atunci când mă ocup de campanii, îmi schimb telefonul într-un Blackberry, dar tot nu îmi fac cont pe Facebook. Genul campaniei de la noi, lipsa de dezbatere a proiectelor, totala neîncredere, face ca internetul să fie doar un miljloc de a creiona imaginea unui brand, dar go to vote! via internet, nu funcţionează. În România va funcţiona încă o bună bucată de vreme mita electorală. Dar în campaniile sociale, internetul funcţionează. Televiziunile rămân la putere în România, iar televiziunile de ştiri se adresează unor anumiţi vectori care spreduiesc informaţia. La Preşedinţie până în 2014, internetul va fi foarte important pentru a creiona portretul viitorului prezidenţial şi nu de pe televiziuni", a declarat Cozmin Guşă, citează realitatea.net.

Internetul, un mijloc de comunicare ieftin, puternic și indispensabil 

În urmă cu două zile, pe pagina "Alături de Președintele Nostru" a fost postat un anunț potrivit căruia Traian Băsescu se va întâlni în această după-amiază cu susţinătorii săi de pe Facebook, pentru a discuta cu aceştia despre comunicare, după ce, anterior, pe aceeași pagină  fusese postat un mesaj prin care se anunţa posibilitatea organizării unei asemenea întâlniri.

Aceasta nu este o prima întâlnire a unui politician cu susținătorii săi organizată pe Facebook, deoarece, recent, Elena Udrea, a organizat pe pagina sa de socializare un concurs în urma căruia s-a întâlnit cu un fan.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel