Gigi Becali, reacţii furioase după meciul cu Academica Clinceni. Antrenorul şi jucătorii oaspeţilor, luaţi la rost. Nici propria echipă nu a scăpat de critici

Facebook FCSB
Facebook FCSB

Gigi Becali, finanţatorul FCSB, a avut mai multe reacţii nervoase după meciul dintre echipa sa şi Academica Clinceni, terminat la egalitate, scor 2-2. FCSB a ratat astfel şansa de a redeveni lider în Liga 1, după ce CFR Cluj a fost învinsă de Sepsi Sf. Gheorghe. 

După ce antrenorul celor de la Clinceni, Ilie Poenaru, a spus că ştia secretele fotbaliştilor de la FCSB, Gigi Becali a amintit de perioada în care finanţator era Vasile Geambazi, nepotul său. 

"Ce citești tu, dacă nu-ți dădeam eu cartea? Ăștia sunt ai mei, mănâncă pâinea mea. Poenaru a luat salariu de la mine. Nu voiam să se dea la o parte, dar nu cu dușmănie așa. Mie mi-a luat patru puncte și cu CFR s-au plimbat pe teren. Repet, să jucăm pe bune, dar luați măcar un punct CFR-ului", a declarat Gigi Becali, la ProX.

Raul Rusescu, fost golgheter al FCSB, certat pentru că a înscris 

"N-o să te ajute Dumnezeu, mă. Dacă lupți împotriva echipei care te-a creat, nu o să ai noroc în viață. De ce n-ați fost disperați cu CFR? Rusescule, trebuia să zici: 'Domne', nu joc împotriva CFR-ului că e nașul meu acolo, Chipciu'. Nu să bați lovituri libere așa cum le-ai bătut", a adăugat Gigi Becali. 

Andrei Vlad, scos din poartă 

Nici propria echipă nu a scăpat de critici. Portarul Andrei Vlad a fost anunţat că nu va mai apăra, după ce a făcut mai multe greşeli care i-au costat pe roş-albaştri. 

”Vlad nu va mai juca în acest sezon. Nu va ai putea să joace pentru că aceste meciuri nu sunt de el. Mai trebuie să crească un an sau doi. Am luat cu Craiova un gol, care era un punct pentru noi. Încă un gol cu CFR, încă două puncte. Pentru că la acea fază, era de apărat. În plus, era un minus punct la ei. Aveam patru puncte în plus acum”, a spus Becali, nervos.

Omul care decide totul la FCSB a precizat că noul portar al echipei va fi de acum Cătălin Straton.

”Îmi pare rău de Vlad, eu l-am susținut, dar nu pot să-l suțin în prostie. Să-l susțin și să te cureți! N-ai cum. El o să stea, va juca de acum doar în meciurile din sezonul regulat. În play-off va apăra Straton”, a mai spus Becali, la Pro X. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel