Gică Popescu, executat silit de bănci. Vezi ce bun i-a fost sechestrat

Fostul mare fotbalist, Gica Popescu,  are tot mai multe probleme, atât cu justiția, dar și cu băncile. Potrivit WoWbiz, "Baciul" a fost executat silit de către bănci din cauza unei datorii, holdingul controlat de fostul fotbalist findu-i confiscat un elicopter de lux.

Gica Popescu a fost proprietarul unui elicopter Eurocopter Ecureil de aproximativ doua milioane de euro, cu dotari de lux. Aparatul de zbor era o prezenta frecventa la mitingurile aviatice, iar "Baciul" il folosea pentru deplasari de afaceri sau il inchiria pe post de taxi aerian. Fostul international nu a comentat acest zvon, insa un lucru e clar. Inmatricularea aparatului sau de zbor, YR-GPH, nu se mai regaseste pe lista elicopterelor care au primit licenta anul acesta din partea autoritatilor romane. Cu alte cuvinte, Gica Popescu nu mai are elicopterul.

 Ultima perioada nu a fost una prea buna pentru Gheorghe Popescu. La finalul anului trecut a fost condamnat la trei ani de inchisoare cu suspendare în Dosarul Transferurilor.

 Gică Popescu a avut probleme și cu ANAF-ul. Școala de fotbal pe care o deține la Craiova urma să fie executată silit de Fisc din cauza datoriilor care s-ar   ridica la 100.000 de euro.

     

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel