Flavius Stoican şi-a vândut maşina unui contrabandist de ţigări

stoican
stoican

Unul dintre autoturismele Audi Q7 în care poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au descoperit, în noaptea de joi spre vineri, aproximativ 25.000 de pachete cu ţigări de contrabandă a aparţinut fostului fotbalist Flavius Stoican.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, Valeriu Pera, în urma verificărilor făcute astăzi dimineaţă s-a stabilit că autoturismul Audi Q7 i-a aparţinut lui Flavius Stoican, actual antrenor al Clubului Sportiv "Şcolarul Reşiţa", maşina fiind vândută în urmă cu câteva săptămâni unui cetăţean din Bucureşti.

Poliţiştii de frontieră din Mehedinţi au descoperit, în noaptea de joi spre vineri, aproximativ 25.000 de pachete cu ţigări de contrabandă, în două autoturisme Audi Q 7 care au fost oprite pentru un control pe drumul dintre Băile Herculane şi Baia de Aramă.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi, comisarul şef Valeriu Pera, cei doi şoferi au fost opriţi după ce trei echipaje de poliţişti din cadrul Biroului de Combatere a Infracţionalităţii Transfrontaliere şi Detaşamentului de Sprijin Operativ i-au supravegheat timp de aproximativ 30 de minute, de când au observat cele două autoturisme intrând în localitatea Băile Herculane.

"La intrarea în localitatea Baia de Aramă, şoferii celor două autoturisme suspecte au încercat să forţeze barajul organizat de poliţiştii de frontieră mehedinţeni, însă au fost reţinuţi şi imobilizaţi în scurt timp de luptătorii din cadrul Detaşamentului de Sprijin Operativ", spunea purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Mehedinţi. În urma percheziției, poliţiştii au găsit cantitatea de 24.909 pachete cu ţigări marcile Marble şi Trokadero, netimbrate.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel