Femeie prinsă la vamă cu un pui de aligator în pantaloni

Aligator - Foto cu caracter ilustrativ
Aligator - Foto cu caracter ilustrativ

O femeie pe care poliţia vamală din Florida a întrebat-o dacă are ceva de declarat a scos din pantaloni un pui de aligator de 30,5 cm, potrivit Biroului şerifului comitatului Charlotte (Florida). La inspectarea maşinii, poliţiştii au descoperit şi 40 de broaşte ţestoase Kinosternon baurii, o specie endemică din sud-estul SUA, relatează miercuri EFE.

Florida Fish and Wildlife Conservation Commission, organizaţie care se ocupă de conservarea faunei şi florei din acest stat american, a deschis o anchetă pe numele acestei femei care nu a fost făcut public.

Biroul şerifului comitatului Charlotte a considerat evenimentul demn de a apărea în catalogul său de întâmplări ai căror protagonişti sunt de obicei bărbaţi şi care sunt reunite sub eticheta #Floridaman.

După recentul eveniment a fost creată şi eticheta #Floridawoman, prezentând cazul acestei femei sub titlul "Un aligator iese dintr-un pantalon de yoga".

Populaţia de aligatori americani (Alligator mississippiensis), o specie care între 1967 şi 1987 a fost inclusă pe lista animalelor în pericol de extincţie în SUA, însumează azi 1,3 milioane de exemplare şi se menţine stabilă de două decenii.

Broaştele ţestoase Kinosternon baurii au fost scoase de pe lista speciilor în pericol de extincţie în 2017, potrivit FWC.

Aproximativ un milion de specii de animale şi de plante sunt deja în pericol de extincţie, în ritm accelerat, conform unui raport fără precedent publicat luni de grupul de experţi ai ONU în domeniul biodiversităţii (IPBES).

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel