eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018 - Noi produse în catalog

eMAG BLACK FRIDAY 2018
eMAG BLACK FRIDAY 2018

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. emag vine cu noi produse la reducere pentru BLACK FRIDAY 2018! În rândurile de mai jos veți vedea ce veți găsi în catalog eMAG de BLACK FRIDAY 2018.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. eMAG a dat publicității șase produse la promoție de BLACK FRIDAY 2018. Noutățile continuă! Iată noi produse din catalogul eMAG de BLACK FRIDAY 2018:

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Telefon mobil Samsung Galaxy S8, 64GB, 4G, Orchid Grey - de la 1.999 Lei la 1.499 Lei

”Descopera optiunile modelului Galaxy S8 care traseaza inceputul unui nou mod de a cunoaste lumea. Iti prezetam Uimitorul Infinity Display Designul inovator al telefoanelor Galaxy S8 si S8+ incepe din interior. Am regandit fiecare componenta a telefonului pentru a depasi limitele ecranului unui smartphone.Astfel, vezi doar continut, fara rama. Este cel mai mare si mai captivant ecran pentru un dispozitiv mobil cu aceste dimensiuni. In plus, este usor de tinut un mana. Fara margini Display-ul Infinity are un ecran perfect de la un capat la altul, care continua dincolo de marginile telefonului, formand o suprafata fina, fara asperitati sau muchii. Este sticla pura, neintrerupta. Acopera intreaga parte frontala a telefonului, imbinandu-se perfect cu carcasa din aluminiu. Rezultatul este un smartphone perfect simetric”, se arată în descierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb - de la 899 Lei la 599 lei

”Combina frigorifica Arctic AK54305+, 291 l, Clasa A+, H 181.4 cm, Alb Organizarea nu a fost niciodata mai simpla! Cu aceasta combina frigorifica din clasa energetica A+, cu rafturi ajustabile si cutie pentru legume si fructe, folosesti intr-un mod conventional spatiul necsar pastrarii alimentelor. In plus, dimensiunile reduse iti permit amplasarea produsului chiar si in spatiile restranse. Fast Freeze Zone. Compartiment al congelatorului ce ofera optiuni multiple de congelare, inclusiv congelarea rapida. Poate fi folosit pentru toate alimentele congelabile. Garden Fresh. Compartiment spatios dedicat depozitarii legumelor si fructelor. Alimentele tale vor fi proaspete si gustoase o perioada indelungata! Clasa energetica A+. Ofera un consum redus de energie electrica, comparativ cu produsele din clasa A”, se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UK6470PLC, 4K Ultra HD - de la 4.499 Lei la 2.499 Lei

”Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UK6470PLC, 4K Ultra HD Inalta rezolutie pentru o imagine extrem de clara. Cu cat este mai mare rezolutia, cu atat imaginea va fi mai detaliata. Televizorul LG UHD are de patru ori rezolutia unui televizor Full HD. Imagini consecvente din orice unghi. Televizorul LG UHD mentine o culoare mai precisa si permite tuturor persoanelor sa se bucure de o imagine magnifica indiferent de locul de unde vizioneaza. Ideea principala a imaginii autentice - Quad Core”, se arată în descrierea produsului.

[citeste si]

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Laptop HP 250 G6 cu procesor Intel® Core™ i3-6006U 2.00 GHz, Skylake, 15.6", 4GB, 500GB, Intel HD Graphics, Free DOS, Black - de la 1499 Lei la 999 Lei.

”Conectati-va cu avantajosul PC portabil HP 250

Finalizati activitatile de afaceri cu tehnologia Intel, instrumentele de colaborare esentiale, incarcate pe HP 250. Sasiul durabil al notebook-ului face fata rigorilor zilnice.

Design mobil durabil

Va veti convinge ca HP 250 poate tine pasul cu sarcinile complexe. Sasiul durabil va protejeaza computerul portabil, astfel incat sa arate la fel profesional ca si dvs.

Conceput pentru afaceri

Finalizati cu incredere proiectele cu puterea celor mai recente procesoare Intel Core/Pentium/Celeron, cu memorie DDR4 optionala.

Instrumente pentru o experienta rafinata

HP, un lider mondial in tehnologia PC-urilor, va ajuta sa va echipati cu un notebook complet functional, gata de conectare la toate perifericele si conceput pentru cerintele de afaceri.

Managementul IT bazat pe cloud s-a simplificat

HP Touchpoint Manager cu Always On Remote Management ofera utilizatorilor instrumente si servicii simple, de la o singura solutie bazata pe cloud, pentru gestionarea datelor si a securitatii.

Divertisment excelent

Unitatea optionala SuperMulti DVD+/-RW va permite sa vedeti filme de pe DVD si sa creati copii de rezerva pentru proiectele dvs.

Reduci zgomotul

Contribui la atenuarea zgomotului ambiant, inclusiv a clicurilor de tastatura, cu software-ul HP Noise Reduction.

Ascultati si vedeti

Profitati din plin de conferintele virtuale. Dati viata activitatii prin sunetul captivant cu bas profund si bogat si dialogurile extrem de clare, utilizand software-ul DTS Studio Sound™=”, se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Statie de calcat Tefal Liberty SV7020E0, 2200 W, 5.4 bari, Jet de abur 290 g/min, Abur variabil 120 g/min, Rezervor apa 1.5 l, Anti-Calcar, Albastru - de la 429 Lei la 249 Lei


”Statie de calcat Tefal Liberty SV7020E0, 2200 W, 5.4 bari, Jet de abur 290 g/min, Abur variabil 120 g/min, Rezervor apa 1.5 l, Anti-Calcar, Albastru Sesiuni de calcat mai usoare si mai rapide. Statia de calcat fara boiler de la Tefal este combinatia perfecta intre performante remarcabile de calcat si confort. Liberty ofera sesiuni de calcat mai rapide in comparatie cu un fier de calcat cu abur traditional datorita aburului puternic si a rezervorului de apa detasabil si de dimensiuni mari, ce permite evitarea realimentarii constante a acestuia. Sesiuni de calcat rapide si usoare cu libertate deplina”, se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Fossil, Ceas cu detalii contrastante The Commuter, Maro - de la 469 lei la 189 lei


Care au fost primele produse intrate la promoție de BLACK FRIDAY 2018:


eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Telefon mobil Apple iPhone X, 64GB, 4G, Space Grey - 3.599 Lei redus de la 4.599 Lei

"Viziunea noastra a fost dintotdeauna crearea unui iPhone cu ecran pe toata suprafata. Unul atat de captivant, incat dispozitivul in sine sa se piarda cu totul in experienta utilizarii. Si atat de inteligent incat sa raspunda la o atingere, la vocea ta si chiar la o privire. Cu iPhone X, acea viziune este acum realitate. Priveste direct in viitor. Design si ecran. Ecran cat vezi cu ochii. Ecran Super Retina. La iPhone X, dispozitivul este ecranul. Un ecran Super Retina de 5,8 inchi complet nou, care incape perfect in mana si iti incanta ochii. Tehnologie inovatoare. Ecranul e construit folosind tehnici si tehnologii noi, ce permit afisajului sa urmareasca perfect curbele telefonului pana la marginile elegant rotunjite", se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Televizor LED Star-Light, 80 cm, 32DM3500, HD - 399 lei redus de la 599 Lei

"Descoperiti magia culorilor vii, cu un LED TV Fie ca vreti sa urmariti meciul echipei preferate, sa priviti peisajele minunate din emisiunile educative sau sa urmariti serialul preferat, puteti sa descoperiti magia culorilor vii cu televizorul Star-Light 32DM3500. Asadar, daca sunteti in cautarea unui televizor LED ultra-slim cu ecran HD, acest televizor poate reprezenta alegerea perfecta pentru dumneavoastra. Cursivitatea imaginilor, claritate din orice pozitie Datorita timpului de raspuns mic imaginile se vor succeda in mod cursiv, iar asta va aduce mai aproape de realitatea miscarilor naturale. Folosind o tehnologie avansata am reusit sa marim unghiul de vizibilitate pana la 178 grade, astfel incat dumneavoastra veti putea viziona clar din aproape orice pozitie. Optiuni practice Orice incapere poate deveni un centru de divertisment multimedia datorita celor 2 intrari HDMI si portului USB ale acestui aparat la care puteti conecta mai multe dispozitive. Uitati de receiver-ul clasic TV si de cablurile care il insotesc, datorita functiei CI+ puteti introduce cardul direct in televizor", se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Masina de spalat rufe Slim Arctic APL61012BDW0, 6 kg, 1000 RPM, Clasa A+++, Alb - de la 1.099 Lei redus de la 499 Lei

"Garanteaza cel mai mic consum de energie pe termen lung, comparativ cu produsele din clasa A+. Economisesti vizibil cu fiecare factura si in plus, protejezi mediul inconjurator CAPACITATE INCARCARE 6 kg O capacitate de incarcare standard, perfecta pentru nevoile zilnice. Tu alegi volumul potrivit nevoilor tale! TURATIE MAXIMA 1000 rpm Numarul de rotatii reprezinta viteza maxima de stoarcere pe care o poti alege pentru spalare, valoarea minima fiind de 400 de rotatii pe minut, valoarea maxima atingand 1000 de rotatii. Alegi numarul de rotatii potrivit hainelor tale! DOOR OPENING ANGLE 170˚ Unghiul de deschidere de 170˚al usii permite accesarea facila a interiorului cuvei", se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Perie rotativa Rowenta Brush Activ' Volume&Shine 2 CF9530, 1000W, 2 trepte de temperatura si viteza, ionizare, 2 perii, invelis ceramic, Mov - de la 219 redus la 99 Lei

"Cei doi generatori de ioni emit pana la de 40 de ori mai multi ioni, reducand electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos. Peria rotativa Rowenta te ajuta sa obtii rezultate profesionale, usor si fara efort, chiar la tine acasa. Usor de folosit, aceasta ii confera parului volum si stralucire, datorita celor doi generatori de ioni care impiedica electrizarea si efectul de par rebel, lasandu-I neted si matasos. Puternica, asigura o uscare eficienta si rapida chiar si in cazul parului lung, iar datorita rotatiei automate si a celor doua setari de viteza si temperatura, parul este uscat si coafat in acelasi timp, obtinand o coafura perfecta, ca la salon. Rezultate profesionale ca la tine acasa Brush Activ' Volume & Shine iti ofera rezultate profesionale chiar la tine acasa", se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Aspirator fara sac Philips PowerPro Active FC9532/09, 750 W, 1.7 l, Super Clean Air, Rosu - de la 549 Lei la 299 Lei

"Acest aspirator este conceput sa atinga performanta maxima cu clasa de eficienta energetica A. Clasa A pe suprafete dure. Acest produs atinge cea mai inalta clasa de performanta de curatare pe suprafete dure. 100% din praf este aspirat! Maner ergonomic foarte lung Acest maner ergonomic are o utilizare comoda. Designul extra lung iti ofera o raza de actiune mai ampla, astfel incat poti curata cu usurinta locurile greu accesibile. Tehnologie PowerCyclone 4. Tehnologia PowerCyclone 4 maximizeaza fluxul de aer si performanta separand murdaria din aer dintr-o miscare", se arată în descrierea produsului.

eMAG catalog BLACK FRIDAY 2018. Anvelopa de iarna Tigar WINTER 195/65R15 91H - de la 179 Lei la 99 Lei

"Fiabile pe drumurile de zapada, umede si uscate!

- Numeroase blocuri de rulare si o densitate mare de lame;

- Micro-nervuri detaliate in caneluri;

- Design special cu unghi transversal;

- Consum optimizat de combustibil;

- Compus de silica nou", se arată în descrierea produsului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel