eMAG BLACK FRIDAY 2018. De ce se modifică prețurile

Scutaru Cristina / 10 noi 2018 / 22:19 Salveaza PDF Comentarii
Black Friday 2018
Descriere foto: Black Friday 2018

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Toată lumea se întreabă de ce, înainte de BLACK FRIDAY 2018, dar și în oricare alt an, prețurile variază foarte mult. Acest fenomen este vizibil nu doar la eMAG, ci și la alte magazine.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. Iulian Stanciu, CEO al eMAG, a spus, că schimbarea prețurilor reprezintă un lucru normal pentru că mediul online este foarte dinamic și mai intervine și lupta permanentă dintre marii jucători din industrie.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. De altfel, ar fi imposibilă publicarea unui istoric al preţurilor pentru produse. De ce? Pentru că ar genera o statistică extrem de complexă date fiind variaţiile de preţ şi numărul mare de companii care comercializează acelaşi produs.

”Încercăm să îi batem pe ceilalți. De aici vin variaţii foarte mari. Apoi ne mai vin tot felul de fonduri de la furnizori care vin şi spun: uite, nu aţi vândut suficient de bine produsul acesta, luaţi nişte bani şi faceţi o promoţie, facem promoţia respectivă o zi două trei, se termină stocul, aducem produse noi”, a zis Iulian Stanciu.

eMAG BLACK FRIDAY 2018. CEO al eMAG a mai declarat că, de exemplu, în pagina unui singur produs pot fi mai mulţi vânzători. Dacă unul termină produsul vine, următorul lucru care înseamnă că s-ar putea să nu mai aibă preţ atât de mic, ci preţ mai mare, după care s-ar putea să vină altul cu preţ mai mic, iar procesul se continuă, motiv pentru care preţul se schimbă foarte des în pagina produsului. Astfel se explică dinamica prețurilor care se întâlnește tot timpul, nu doar de BLACK FRIDAY 2018.

[citeste si]


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27