De ce a avut Mircea Badea orgasm jurnalistic - VIDEO

Mircea Badea
Mircea Badea

Mircea Badea a avut un ”orgasm jurnalistic” atunci când Băsescu a fost întrebat la interviu de averea sa. Moderatorul a trecut rapid de la extaz la agonie, atunci când a observat că discuția pe tema averii președintelui suspendat s-a terminat rapid.

”Pur și simplu m-a cuprins o niravana. O fericire aproape de supremă. M-am uitat la televizor, la Realitatea TV, unde era invitat Traian Băsescu și mă gândeam dacă întrebarea mea favorită va fi adresată. O să-l întrebe de bani pe Băsescu? L-au întrebat. În timp ce mă gândeam cât de tare e asta s-a și terminat momentul. Durează exact 32 de secunde, cu tot cu întrebări, răspuns și trecut la întrebarea următoare. Eu n-am văzut așa ceva, de când mama m-a făcut” a spus Mircea Badea

Pe de altă parte, lui Mircea Badea i-a plăcut interviul luat de Cristina Țopescu lui Băsescu, la Prima TV.

”L-a făcut Cristina Țopescu, la Prima TV, pulbere. Prietene, l-a călcat în picioare. Era atât de năuc. Vă recomand să vedeți acel interviu. Băsescu nu a făcut față deloc. Voi ați văzut meciul cu Froch și Bute. ea era Froch, el era Bute. S-ar fi retras în corzi. I-a pus întrebări corecte, banale, dar care nu-i fuseseră puse lui”, a spus Mircea Badea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel