EXCLUSIV  ”Conflict” Firea - Dăncilă. Vâlcu: M-a uimit declarația lui Pandele

Firea și Pandele
Firea și Pandele

Primarul oraşului Voluntari, Florentin Pandele, a spus că, în prezent, sunt două tabere în PSD.

Jurnalistul Val Vâlcu a spus că l-a uimit declarația lui Florentin Pandele conform căruia sunt două tabere în Partidul Social Democrat.

”M-a uimit declarația lui Pandele pentru că nu se observă niciun conflict, nu se văd cele două tabere despre care a vorbit. Nu  găsim nicio declarație făcută de Viorica Dăncilă prin care să o atace pe Gabriela Firea”, a spus Val Vâlcu.

Pe de altă parte, Primarul General este mai critic în general, dar fără a face acuzații țintite. Dacă ar exista cu adevărat un conflict, Gabriela Firea ar fi fost interesată de tranșarea problemei cerând congres cât mai repede fiind bolnavă, așa cum a anunțat, luni seară, Florentin Pandele la Antena 3. Ca urmare, are nevoie de o limpezire cât mai rapidă. În acest context, congresul imediat, propus în iunie de Viorica Dăncilă, ar fi trebuit propus de Gabriela Firea.

Florentin Pandele, la Antena 3, despre Gabriela Firea și taberele din PSD:

"Sunt două tabere în PSD. Una în fruntea căreia este prim-ministrul care are CEx-ul în spate, şi de partea cealaltă este Gabriela Firea, în spatele căreia nu se găseşte decât Gabriela Firea. Pentru că acum câteva luni de zile în spatele Gabrielei Firea erau vreo 28 de semnatari, dar când s-au prezentat la CEx mai erau vreo 7. Asta apropo de curajul de a ieşi la bătaie. PSD-ul are mereu nevoie de o victimă, cineva trebuie prezentat ca sac de box. După alegerile locale, Gabi Firea a fost lăsată în pace până la parlamentare, pentru că era nevoie de ea. A fost stoarsă ca o lămâie. Stăteam cu copiii acasă, eram dădacă, mamă până venea ea. Imediat după ianuarie 2017, Gabriela Firea a fost transformată într-un sac de box al PSD. Liviu Dragnea a făcut una dintre cele mai mari greşeli pe care le poate face un lider politic, a omorît omul care administrează primăria capitalei. A amintit fiecărui primar de sector că are pixul primarului general. A împărţit capitala în şapte şi a rezolvat problema".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel