Cererea procurorilor de arestare a lui Ion Stan, votată vineri

stan
stan

Plenul Camerei Deputaților se va reuni, vineri, de la orele 9,00 pentru a vota cererea procurorilor referitoare la arestarea preventivă a deputatului Ion Stan. Deputatul Ion Stan a fost reales cu 67% din voturi pentru un nou mandat în județul Dâmbovița.

Preşedintele Camerei, Valeriu Zgonea, preciza la sfârșitul legislaturii vechiului Parlament că raportul Comisiei juridice rămâne pe ordinea de zi a viitorului Parlament. Ion Stan este acuzat de două infracţiuni de trafic de influenţă

Comisia juridică a Camerei Deputaţilor a dat în 3 decembrie un vot favorabil solicitării procurorilor de încuviinţare a arestării preventive a deputatului Ion Stan.

 La 27 noiembrie, în baza solicitării DNA, ministrul Justiţiei a transmis Parlamentului cererea privind încuviinţarea arestării preventive a deputatului Ion Stan.

 Procurorii susţin că, în perioada 12 - 14 noiembrie, deputatul Ion Stan a pretins de la un denunţător 130.000 lei, bani destinaţi pentru achiziţionarea combustibilului necesar unor autoturisme ce urmau a fi folosite în campania electorală, precum şi pentru achiziţionarea unor produse alimentare ce urmau a fi împărţite în preajma alegerilor parlamentare.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel