Ce căuta Oana Dimofte pe străzile Bucureştiului la 3 noaptea - FOTO în articol

Captură Video Youtube
Captură Video Youtube

Ce căuta jurnalista Oana Dimofte noaptea, la ora 03:00, pe străzi. 

"O altă consecință a bioritmului nocturn poate fi că, în jur de ora 2 AM, îți dai seama că lipsește pisoiul Mini. Și, până la 3 AM, o cauți prin toată casa. În camere. Pe paturi. Sub paturi. Sub pături. În dulapuri. Sub dulapuri. Între dulapuri. În mașina de spălat. În băi. În șifoniere. Sub șifoniere. Pe calorifere. Sub calorifere. Sub chiuvete. În ghiozdanul copilului. Cu mare grijă să nu trezești colocatarii.

Ieși pe casa scărilor. Cotrobăi la toate etajele. Și în sus, și în jos. Te uiți în spatele tuturor ghivecelor de pe scară.

Revii în casă. Reiei tot traseul. Scuturi pliculețe de mâncare pentru pisoi.

Pui o geacă pe tine și ieși din bloc. Dai ture. În parcare. În grădină. E un taxi în parcare. Așteaptă pe cineva. E, o fi văzut și lucruri mai ciudate prin București. Continui să cauți. Și sub mașini. Cu lanterna. Revii în casă. S-au trezit colocatarii. Te văd cum ești și se apucă de căutat. "Am căutat acolo. Și acolo".

Într-un final glorios, se gândește Dan la sertarul cu lenjerie de sub patul Ericăi. Victorie! Acolo era. Dormea. Ai trezit-o. Se bagă morocănoasă sub pat și refuză să iasă. Aduci pliculețul. Victorie bis! O pupi și o cerți simultan.

Miniiiiiii!!!! No pliculeț for you o săptămână!!” a scris Oana Dimofte pe Facebook. 

Oana Dimofte, cea mai mare greşeală făcută în pandemie 

Oana Dimofte a scris pe Facebook un mesaj pe care, ulterior, Mircea Badea l-a comentat la emisiunea „În gura presei”. 

„Și poate că pare, așa, că m-am suit pe vreun cal înalt și îmi trag vreo statuie pentru virtue signaling. Nu, nene, și eu am greșit. Cea mai gravă dintre greșeli a fost să o trimit pe fii-mea la școală, în ziua în care rezultatul la testul lui Dan încă nu sosise. Eram foarte, foarte sigură că o să fie negativ. Rezultatul a venit în timp ce ea era la școală. Nu a fost negativ. Din fericire pentru toată lumea, fiică-mea și colegii ei au purtat mască și nimeni nu s-a contaminat. Nici elevi, nici profesori. Dar da, de greșit am greșit. Nu sunt aici ca să fac pe Maica Tereza. E un lucru omenesc să greșești. E un lucru diabolic să perseverezi în greșeală. Lumea nu se împarte acum în impecabili și păcătoși. Lumea se împarte între cei care vor să înțeleagă din greșeli și cei care nu vor”, este mesajul scris de Oana Dimofte pe Facebook acum un an. 

Vezi AICI comentariul lui Mircea Badea despre acest subiect. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel