Caz Oana Dicu. Parchetul GENERAL, decizie după un articol DCNews

Augustin Lazăr
Augustin Lazăr

Parchetul General a anunțat luni că a preluat ancheta în dosarul privind accidentul de circulație produs în luna mai 2016 pe DN1, în zona Podului Băneasa, soldat cu moartea jurnalistei Oana Dicu. Măsura vine la 48 de ore de la publicarea unui articol de către DCNews în care s-a a tras un semnal de alarmă în privința acestui caz. 

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, dosarul a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în vederea soluționării cu celeritate de către procurorii criminaliști din cadrul biroului specializat al Secției de urmărire penală și criminalistică.

Totodată, din dispoziția procurorului general Augustin Lazăr, o echipă de procurori din cadrul Serviciului de îndrumare și control efectuează o verificare a tuturor dosarelor aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și care au ca obiect accidente mortale de circulație.

În același timp, procurorii efectuează verificări pentru a stabili condițiile în care a fost instrumentat dosarul privind accidentul soldat cu moartea Oanei Dicu.

Pe 12 mai 2016, pe podul din zona Băneasa, a avut loc un grav accident rutier, după ce un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de mers. Mașina condusă de tânăr a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar, condus de Oana Gabriela Dicu, jurnalistă de la Pro TV. În urma impactului, jurnalista a decedat.

CITEȘTE AICI ARTICOLUL DCNEWS PUBLICAT CU 48 DE ORE ÎN URMĂ

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel