Black Friday 2018: 442 de cărţi într-o singură comandă

Retailerul online de carte Libris.ro a înregistrat de Black Friday 2018 vânzări de 1,6 milioane de lei, iar cea mai mare comandă a fost făcută din Slatina (Olt) şi a însemnat 442 de cărţi, în valoare de 4.011 lei. 

Potrivit unui comunicat al retailerului, pentru al doilea an, în topul vânzărilor s-a aflat un autor român, Petronela Rotar. "Valoarea cumulată a reducerilor oferite de Libris.ro de Black Friday 2018 a fost de peste 500 de mii de lei. Discounturile de până la 97% au fost oferite la 85% din titlurile disponibile, incluzând aici şi muzică, jocuri şi produse complementare cititului. Ca şi anul trecut, cel mai mare segment de clienţi a fost reprezentat de femei. Astfel, 75% dintre persoanele care au ajuns pe site pe 16 noiembrie au fost femei, iar cele mai multe comenzi (70%) au fost făcute de segmentul de vârstă 25-44 de ani", se arată în comunicat. 

67% din trafic, de pe dispozitivele mobile

67% din traficul total a avut ca sursă dispozitivele mobile, de unde s-au făcut de altfel şi cele mai multe comenzi (52%), în creştere faţă de anul precedent, când 40% din comenzi au venit de pe dispozitive mobile. 

"Estimăm că până marţi vor fi expediate în totalitate comenzile plasate de Black Friday. Mare parte dintre acestea au fost procesate şi predate spre livrare vineri şi sâmbătă. Ne-a ajutat în acest sens mutarea în noul depozit care, pe lângă capacitatea de stocare de 3 milioane de cărţi, permite procesarea unui număr triplu de comenzi, până la 10-12.000 zilnic", a declarat Laura Ţeposu, director de dezvoltare şi fondator Libris.ro. Din totalul de comenzi, 2.000 au conţinut şi donaţii pentru Salvaţi Copiii, însumând 8.500 de lei. 


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel