Becali, despre scandalul prostituatelor: E vorba de moralitate

Europarlamentarul Gigi Becali a comentat la România TV scandalul prostituatelor din rețeaua condusă de Andreea Marta, soția fostului șef de cabinet al lui Sorin Blejnar, apreciind că "doar" Dumnezeu poate să-i judece pe cei care au apelat la serviiciile acestor femei, dar și că este o problemă de moralitate în cazul politicienilor însurați.

Gigi Becali nu este de acord ca un asemenea caz să fie cercetat în justiție, întrucât numele vehiculate în acest dosar, în special oamenii de afaceri, nu au de să fie judecate pentru ce fac cu viața lor. "Aici e vorba de moralitate, nu trebuie să probeze nimeni nimic. Asta doar Dumnezeu te judecă!", a spus Becali. "Din punct de vedere lumesc, ce vedeţi voi aşa mare lucru? Homosexualii au voie, dar femeile nu au voie să facă sex cu bărbaţi... A înnebunit lumea", a constatat Becali, precizând că un om ca Puiu Popoviciu ar fi putut chiar să "o ia pe Marta de mână şi să zică "De ce nu ne-ai adus altele şi mai frumoase?".

Candidatul propus de către PNL în colegiul 25 din Capitală este sceptic în ceea ce privește vinovăția numelor care apar în acest dosar, cum ar fi primarul sectorului 6, Rareş Mănescu: "Personal, am discutat bărbăteşte cu el. Mi-a spus: 'Gigi, ei pot spune ce vor, dar ei trebuie să o aducă pe fata aia cu care spun că mi-am înşelat nevasta". Mănescu e un om de calitate, ne-am împrietenit repede. Pun mâna în foc că nu a avut de-a face cu prostituate de lux", a declarat liberalul Becali, notând că primarul sectorului 6 "are şi o nevastă nevastă frumoasă, deşteaptă, e şi europarlamentar. Nu cred să fi făcut el chestia asta".

Ca argument, el a invocat şi faptul că fostul fostul şef de cabinet al lui Blejnar, Codruţa Marta, a trecut cu vederea ocupaţia femeii de care era îndrăgostit şi s-a căsătorit cu Andreea Marta "Ce, era maşinărie de sex? Au făcut dragoste! Nu era sex-machine, era dragoste!", a declarat Becali.

În schimb, în cazul politicienilor, Becali consideră că ar fi totuși o problemă de moralitate, mai ales în cazul celor însuraţi, deoarece se poate ajunge la trafic de influenţă, însă, în cazul burlacilor, deşi un păcat în faţa lui Dumnezeu, frecventarea prostituatelor poate fi scuzabilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel