Andrei Plăcintă, urmărit penal pentru tentativă de omor

tribunal
tribunal

Parchetul Tribunalului Bucureşti a început urmărirea penală împotriva fiului senatoarei PDL Sorina Plăcintă, tânărul fiind acuzat de tentativă de omor, ultraj contra bunelor moravuri şi tâlhărie.

Acuzaţiile vin după ce Andrei Plăcintă şi-a lovit iubita, apoi i-a sărit pe maşină, spărgând luneta şi oglinda, iar când un om a încrcat să intervină l-a lovit cu mașina. În scandal, telefonul tinerei a dispărut, astfel că tânărul este pus sub acuzare şi pentru tâlhărie.

Fiul senatoarei PDL Sorin Plăcintă este acuzat de tentativă de omor după un incident pe care l-a avut, luni seara, cu iubita sa, în ajutorul căreia au intervenit mai mulţi bucureşteni, unul fiind lovit de maşina lui Andrei Plăcintă, iar un altul trăgând foc de avertisment cu o armă deţinută legal.

Nu este prima dată când fiul Sorinei Plăcintă este implicat într-un scandal. În urmă cu câteva luni, presa a relatat că Andrei Plăcintă a postat pe contul său de pe o reţea de socializare fotografii în care apare urinând pe o troiţă maramureşeană, iar în 2009 a postat imagini în care săruta un bărbat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel