Alegeri Franța. Ciocniri violente la Paris. Polițiști răniți

proteste grecia
proteste grecia

Mai multe ciocniri au izbucnit luni la Paris, cu ocazia unei defilări de 1 Mai, între tineri cu cagule și forțele de ordine, doi polițiști fiind răniți, conform prefecturii de poliție, cu șase zile înainte de turul al doilea al alegerilor prezidențiale, transmite AFP.

"Indivizi mascați și cu cagule au aruncat cu proiectile și cocteiluri Molotov asupra forțelor de ordine", care au răspuns cu gaze lacrimogene, a precizat poliția. Doi membri ai forțelor de ordine au fost răniți, a adăugat poliția.

Marșul, condus de membri ai patru sindicate în spatele unui banner pe care era scris 'Împotriva declinului social, teren fertil pentru extrema-dreaptă', s-a întrerupt în mai multe rânduri. Mai mulți indivizi, poziționați înaintea manifestației, s-au ciocnit cu polițiștii aflați în dispozitiv, aruncând cu proiectile și cu cocteiluri Molotov.

Distrugeri ai fost cauzate și de unii participanți la marș. 

Uniunea sindicală pentru lupta împotriva extremei-drepte, care prevala în 2002 la calificarea în turul al doilea al alegerilor prezidențiale a lui Jean-Marie Le Pen, este acum împărțită, relatează Agerpres.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel