Urmărește emisiunea live


Alegeri 2016. ALDE Giurgiu, listă candidați la parlamentare

Copreşedintele ALDE Giurgiu, Toma Petcu, a declarat luni că organizaţia judeţeană şi-a stabilit candidaţii la parlamentare în mod democratic, prin vot, şi speră ca la aceste alegeri ALDE să obţină aproximativ 10%.

'În urma voturilor din teritoriu pentru Camera Deputaţilor pe prima poziţie se află subsemnatul, Toma Petcu, pe poziţia a doua generalul în rezervă Vasile Guşatu, pe poziţia a treia fostul viceprimar al municipiului, actual consilier municipal şi copreşedinte al organizaţiei municipale, Alexandru Vladu, pe poziţia a patra colegul nostru, purtătorul de cuvânt şi consilier municipal, Ionel Muscalu, iar pentru Senat pe prima poziţie este Vasile Mustăţea, fostul preşedinte al CJ şi actual consilier judeţean, vicepreşedinte ALDE, iar pe poziţia a doua a fost aleasă colega noastră mai recentă, de două săptămâni în partid, Mariana Iancu. Pe mine m-a surprins plăcut comportamentul tuturor colegilor din judeţ, faptul că desemnarea candidaţilor s-a făcut într-o şedinţă destul de operativă şi destul de vie, astfel încât toţi candidaţii au avut ocazia să se prezinte', a declarat Toma Petcu la o conferinţă de presă, citează Agerpres.

[citeste si]

El a completat faptul că desemnarea candidaţilor la parlamentare în cadrul ALDE Giurgiu a fost făcută 'în mod democratic, conform statutului, cu buletine de vot'.

'Aceste liste trebuie validate la nivel central, sunt convins că vor fi validate, Giurgiu reprezintă o organizaţie care se autogestionează, nu va avea niciodată nume şi persoane impuse de la centru, de aceea cred că lista va fi validată la nivel central', a mai spus Toma Petcu.

În final, el a declarat că ALDE Giurgiu încă nu şi-a stabilit o ţintă privind rezultatele la alegerile parlamentare, dar speră la 'un rezultat care să se apropie de rezultatul obţinut la alegerile locale, de aproximativ 10 la sută din voturile alegătorilor'. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel