Victorie importantă reușită de Steaua în campionat

Steaua a învins-o pe CSU, cu 2-1, în deplasarea de la Craiova, după un joc entuziasmant, în care elevii lui Mirel Rădoi au avut şi două bare. Penalty-ul care a făcut diferenţa a fost marcat de cel mai contestat stelist, vârful Gregory Tade.

Steaua a tras cu dinţii și a obținut o victorie la limită la Craiova. CSU a trecut prima pe lângă gol, prin Zlatinski, în minutul 3. Oaspeţii au fost însă cei care au deschis scorul, în minutul 19, prin Stanciu, care a marcat cu capul din centrarea perfectă venită de la Guilherme. Decarul Stelei îşi putea trece în cont ”dubla”, după doar 3 minute, dar mingea trimisă de el din lovitură liberă de la 16 metri a trecut puțin peste transversală.

CSU Craiova a egalat în minutul 39, prin Vătăjelu, care a transformat penalty-ul făcut de Chipciu, după un fault asupra lui Ivan. Înainte de pauză, Chipciu a fost aproape să-și readucă echipa în avantaj, dar mingea trimisă de el din centrarea lui Stanciu a lovit bara.

În partea secundă, Filip a fost periculos în minutul 63, cu o torpilă expediată din afara careului, dar pe care Bălgrădean a reușit să respingă în corner. Același mijlocaş al Stelei a fost din nou aproape de gol, în minutul 78, dar portarul Craiovei nu a putut fi învins nici de această dată. La faza imediat următoare, roş-albaştrii au trimis din nou în transversală, prin Râpă.

Cu 5 minute înainte de final, Enceanu a scos un penalty pe care Tade l-a transformat cu siguranţă și Steaua s-a impus cu 2-1.

Vezi și: CTP, sfaturi pentru SIMONA HALEP înainte de FINALA cu SERENA WILLIAMS de la CINCINNATI 2015

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel