SIMONA HALEP - KLAUS IOHANNIS: Meci demonstrativ pentru promovarea tenisului în rândul copiilor

Simona Halep și Klaus Iohannis vor juca un meci demonstrativ de tenis, anul viitor, la Sibiu.

Cunoscut drept un mare fan al tenisului, dar şi practicant al sportului alb, Klaus Iohannis a acceptat fără ezitare întâlnirea cu Simona Halep, care va avea loc în primăvara anului 2015, informează oradesibiu.ro.

Principalul scop al meciului demonstrativ va fi promovarea tenisului în rândul copiilor. Simona Halep a fost şi ea foarte încântată de această iniţiativă, continuă sursa citată.

Deocamdată nu este clară o dată exactă a meciului, însă cel mai probabil acesta va avea loc în martie sau aprilie: "Meciul va fi în primăvară. Probabil în martie sau aprilie, dar e posibil să fie făcute modificări în această privinţă.

Va fi un meci cu siguranţă inedit. Scopul este bineînţeles cel de promovare al tenisului în rândul copiilor", a declarat Marius Vecerdea, cel care a venit cu această propunere, pentru sursa citată.

"Cu Simona am vorbit şi mi-a spus că acceptă fără nici o problemă să vină. Apoi am discutat şi cu domnul preşedinte, Klaus Iohannis, chiar sâmbătă.

Şi dânsul a acceptat propunerea. Ambii erau foarte încântaţi de idee. Acum rămâne să vedem în funcţie de programul lor, în ce dată vom planifica meciul", a adăugat Marius Vecerdea.

Vezi și: Halep, provocare fabuloasă pentru Iohannis. Cum a răspuns acesta

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel