Reținere de ultimă oră! Un politician cunoscut a fost ridicat din trafic

Un politician cunoscut a fost ridicat din trafic și reținut de autorități, după o acțiune spectaculoasă petrecută în această seară în Capitală.

Unul dintre cititorii DCNews a fost martorul unei rețineri spectaculoase care a avut loc în urmă cu puțin timp și ne-a oferit următoarele detalii:

- un automobil marca Mercedes, cu numărul de înmatriculare ”B-48-BSA”, a fost înconjurat și oprit în trafic de patru Dacii de culoare albă, cu girofar. 

- din acestea au coborât mai multe persoane, care l-au ridicat pe cel aflat în Mercedes-ul de culoare neagră. Potrivit relatărilor făcute de cititorul nostru, acesta era un politician cunoscut, cu dese apariții televizate. Cititorul nostru nu ne-a putut oferi însă numele respectivului personaj, nefiind un specialist în politică.

- una dintre persoanele aflate în Dacii a filmat toată scena, lucru pe care cititorul nostru nu l-a putut face cu telefonul mobil, semn că aparatele de bruiaj și-au făcut datoria.

Rămâne de văzut cine este politicianul ridicat de autorități din trafic. Vă vom furniza detalii în legătură cu acest caz, imediat ce vom intra în posesia acestora.

Vezi și: Informație inedită din dosarul lui Sorin Oprescu la DNA 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel