Princess Club, petrecere de REVELION, fără autorizație ISU. Răspuns grosolan din partea clubului- Exclusiv

Princess Club din București, din Regie, a fost închis de ISU, în 12 noiembrie, pentru deficiențe în ceea ce privește aplicarea normelor de apărare împotriva incendiilor. A primit și o amendă de 30.000 de lei. 

Localul Princess Club din Regie a achitat atunci jumătate din amendă. ISU a luat şi măsura complementară a opririi activităţii până la remedierea deficienţelor. Printre problemele constatate în Princess Club au fost: numărul insuficient al căilor de evacuare, lipsa sistemelor de detectare automată a incendiilor, numărul insuficient de marcaje pentru evacuare. 

După o lună și jumătate de absență, clubul Princess din Regie anunță că organizează petrecerea de Revelion la un preț derizoriu, de 150 de lei de persoană. 

În urma unei informații transmise de România TV, potrivit căreia clubul nu și-a obținut autorizația ISU și organizează ilegal această petrecere de Revelion, la care pune în pericol viața tinerilor- luăm în calcul că acest club este în centrul căminelor studențești- am contactat clubul Princess la numărul de telefon afișat pentru rezervările de Revelion. 

A răspuns o femeie, care întrebată dacă Princess Club din Regie are autorizație ISU pentru a organiza petrecerea de Revelion, pentru că ultimele informații despre club erau că este închis, a răspuns: "Așa, și?". Explicându-i că mă interesează dacă Princess Club are autorizație ISU, a închis telefonul, fără niciun răspuns și ulterior nu a mai răspuns la telefon. Reprezentanta clubului a fost informată este sunată din partea presei. 

ISU, contactat de dcnews.ro, pentru a afla ce măsuri se iau, încă nu a răspuns telefonic. Potrivit ultimelor informații, reprezentanți ISU au mers la Princess Club și i-au avertizat pe patroni că nu pot organiza petrecerea. Dacă o vor face, ar urma să se aleagă cu o amendă consistentă. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel