Urmărește emisiunea live


Ilie Năstase, după ce Steaua a jucat fără stemă și nume pe tricouri: "O rușine! În curând cred că îmi iau zborul din România"

Ilie Năstase a declarat duminică, după meciul câştigat de Steaua cu CSMS Iaşi, scor 1-0, în care gazdele au evoluat fără nume și stemă, că "este o ruşine" ceea ce se întâmplă în România.

"Mi-au plăcut «gazdele». O ruşine ceea ce se întâmplă în România şi în politică şi în sport. Nu vrem deloc să devenim o ţară normală, aşezată. În curând cred că o să-mi iau zborul de aici. Nu e normal ce se întâmplă, avem opt jucători la naţională, e ruşinos că s-a ajuns în situaţia asta. Armata nu va avea niciodată bani", a spus Ilie Năstase, care are şi gradul de general-maior în retragere, citat de Mediafax.

Citește și: Juristul MApN, tranșant despre situația Stelei: Ce urmează în viitor

Steaua Bucureşti a învins, duminică, pe teren propriu, echipa CSMS Iaşi, cu scorul de 1-0 (0-0). Partida a contat pentru etapa a 17-a din Liga I, iar golul victoriei gazdelor a fost marcat în minutul 90+4, de Lukas Szukala.

Steaua a jucat fără însemnele clubului pe tricouri, numele şi emblema lipsind şi de pe tabela de marcaj, după ce ÎCCJ a anulat, miercuri, printr-o decizie irevocabilă, marca Steaua Bucureşti înregistrată de clubul de fotbal al lui Gigi Becali.

Vezi și: Generalul Năstase, revoltat de situația Stelei: Dacă nu era Becali ...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel