Gigi Becali, aproape de bătaie în Penitenciarul Poarta Albă

Înfrângerea din Supercupă, cu Astra, pare să aibă consecințe negative asupra finanțatorului Stelei, Gigi Becali, aflat în detenție la Penitenciarul Poarta Albă. Provocat de un alt deținut, Gigi Becali a fost implicat într-un incident ce ar fi putut avea urmări grave.

Gsp.ro scrie că finanțatorul Stelei a fost apostrofat la Poarta Albă de un fan al „roș-albaștrilor”. Acesta era nemulţumit că Becali n-a mai făcut transferuri şi că Steaua a început prost sezonul, pierzând primul trofeu în fața giurgiuvenilor.

Gigi Becali s-ar fi enervat pe suporterul care l-a provocat şi ar fi sărit să-l ia la bătaie. Fanul nu s-a lăsat însă mai prejos și totul a fost aproape să degenereze într-o încăierare în toată regula.

"Nervos, urla întruna că face ce vrea cu milioanele lui şi nu trebuie să-i spună lui cum să cheltuiască averea şi pe cine", au dezvăluit surse de la Penitenciarul Poarta Albă, citate de wowbiz.ro.

În final, doar intervenţia altor deţinuţi a calmat spiritele și a făcut ca Gigi Becali să evite un episod extrem de neplăcut la Penitenciarul Poarta Albă.

Vezi și: Becali și MM, desființați în presa norvegiană: "Corupţie, răpire, fraudă şi blaturi"

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel