Urmărește emisiunea live


Dinamo e noul lider în Liga 1, după 3-0 cu Voluntari

Dinamo București a urcat pe prima poziție a clasamentului Ligii I, în urma victoriei înregistrate pe teren propriu, scor 3-0, în fața formației FC Voluntari, joi seara, în ultimul meci al etapei a șasea.

Dinamo a deschis scorul în minutul 34, prin mijlocașul Steliano Filip, care a recuperat balonul la 20 de metri de poarta adversă, a pătruns în careu și a șutat în diagonală, învingându-l pe Balauru.

Gazdele și-au majorat avantajul în minutul 56, în urma unei acțiuni în flancul stâng a camerunezului Fai, care i-a centrat perfect lui Cosmin Matei, iar acesta a înscris fără probleme din interiorul careului.

Rezultatul final al întâlnirii din șoseaua Ștefan cel Mare a fost stabilit în minutul 63 de Dorin Rotariu, care a marcat al treilea gol al alb-roșilor, la doar câteva minute după intrarea sa pe teren, în urma unei pase venite de la Bogdan Gavrilă.

Grație acestui succes, Dinamo a acumulat 12 puncte, cu unul mai mult decât Astra Giurgiu, ocupanta locului secund în Liga 1, care a câștigat miercuri derby-ul etapei cu Steaua București, campioana en-titre, scor 2-0.

Vezi și: Steaua a pierdut derby-ul cu Astra, scor 2-0, dar a fost măcelărită de arbitri

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel