CAB, decizie: Iulian Coşoreanu, arest la domiciliu

Judecătorii de la Curtea de Apel Bucureşti au decis ca Iulian Coşoreanu, executorul judecătoresc care a pus sechestru pe bunurile Ministerului Sănătăţii, să stea în arest la domiciliu, într-un dosar în care este acuzat de evaziune fiscală şi abuz în serviciu.

Iulian Coşoreanu a fost reţinut vineri de procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Bucureşti şi dus apoi în instanţă cu propunere de arestare preventivă.

Judecătorii nu au fost însă de acord ca el să fie arestat preventiv, Coşoreanu urmând să stea în arest la domiciliu în următoarele 30 de zile. Decizia instanţei nu este definitivă, transmite Agerpres.

Reţinerea executorului judecătoresc nu are nicio legătură cu executarea silită a Ministerului Sănătăţii, ci cu cazul unei firme intrată în insolvenţă.

Citește și: Surpriză majoră! Pe cine au reținut procurorii astăzi

Miercuri, Iulian Coşoreanu s-a prezentat la sediul Ministerului Sănătăţii pentru a pune sechestru pe bunurile mobile ale instituţiei (maşini, mobilier, calculatoare), după ce MS nu a plătit despăgubirile de 4 milioane euro, stabilite de instanţă pentru victimele incendiului de la Maternitatea Giuleşti, soldat cu moartea a şase bebeluşi şi vătămarea gravă a altor cinci.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel