Vezi cum un rom agresează un elev în toaleta școlii - VIDEO

elev agresat dc
elev agresat dc

Într-o școală românească un elev este amenințat și pălmuit de un rrom, în toaleta unei școli. Se pare că acesta încearcă să răzbune un alt elev, cu care băiatul amenințat a intrat în conflict.

Elevul este amenințat și batjocorit, în văzul și râsetele unor colegi, scrie jurnalul.ro. ”Șmecheria” romului îi permite chiar să le adreseze o întrebare celorlalți băieți prezenți la incident, arătând că îl poate lovi selectiv și la cerere pe elev. ”Băieți, unde vreți să-l lovesc,” își întreabă agresorul ”spectatorii.” ”Dai neveuri  f****i morții mătii? Te bați cu mine? (În râsetele celorlalți). Să-mi bag p**a în sorămea, îți tai urechile, mă p*ș pe tine și-ți dau foc. El nu are nicio treabă, de bat din cauza mea. Prim-plan maestre. Băieți unde vreți să-l lovesc? Al doua oară când m-ai călcat pe nervi iese urât. Acum nu vreau să te lovesc pentru că urăsc violența. Având în vedere faptul că sunt cămătar, nu vreau să te lovesc. Fii atent: a doua oară când ai călcat, iese belea (îi dă două palme). Asta a fost așa, ca între tovarăși. Nu te-ai supărat nu? Fii atent (către alt băiat), dă-i și tu o bucată și am plecat.”

Incidentul nu este unul singular, pe internet circulând diverse filmulețe în care unii elevi sunt amenințați sau chiar bătuți. Majoritatea celor abuzați sunt prea înspăimântați pentru a reacționa în vreun fel sau chiar se tem că poliția nu le va oferi protecție în fața unei ”eventuale” răzbunări. Vă prezentăm în cele ce urmează clipul postat pe internet, cu precizarea că imaginile sunt șocante și însoțite de un limbaj injurios, nerecomandat minorilor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel