Vezi ce cuprinde scrisoarea Aspaziei Cojocaru adresată lui Mihai Gâdea

Mihai Gâdea a făcut public, miercuri seara, conținutul scrisorii pe care judecătoarea Aspazia Cojocaru i-a trimis-o prin intermediul unui reporter în fața  sediului Curții Constituționale.

„Daţi-o lui domnul Gâdea, ca să fie corect, să ştie că-i jurnalist. A făcut în viaţa lui o profesie? A făcut ceva? Mai există unul ca Antena 3 care vine şi spune că sunt imorală. Aduceţi acolo oameni să fie profesionişti“, a declarat, miercuri, Aspazia Cojocaru.

Scrisoarea reprezintă un comunicat al Societății pentru Justiție (SoJust), din 18 iunie 2009, în care se precizează că "Aspazia Cojocaru nu a fost colaborator al Securității".

 SoJust își exprima regretul față de neplăcerile produse Aspaziei Cojocaru prin intentarea recursului în procesul în care era judecată pentru că ar fi colaborat cu Securitatea. SoJust era condus, la vremea aceea, de către Cristian Danileț, actualmente membru al Consiliului Suprem al Magistraturii.

 Prin urmare, decizia finală a fost că judecătoarea nu a fost colaborator al Securității, după ce primul verdict, decis în unanimitate, susținea că Aspazia Cojocaru a colaborat cu instituția comunistă.

Scrisoarea trimisă lui Mihai Gâdea reprezintă replica judecătoarei la acuzațiile pe care moderatorul le-a formulat la adrea ei în emisiunea sa de ieri seară. El o ataca pe Cojocaru pentru votul său privind invalidarea referendumului pentru demiterea lui Traian Băsescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel