Un vlogger spaniol care a umilit un cerșetor român, condamnat la închisoare. Ce farsă i-a făcut bărbatului - VIDEO

Un vlogger spaniol care a umilit un cerșetor român, condamnat la închisoare. Ce farsă i-a făcut bărbatului / Foto: Pixabay, de Brigitte Werner
Un vlogger spaniol care a umilit un cerșetor român, condamnat la închisoare. Ce farsă i-a făcut bărbatului / Foto: Pixabay, de Brigitte Werner

Un vlogger spaniol care a umilit un cerșetor român a fost condamnat la închisoare.

Un vlogger spaniol, care s-a filmat în timp ce umilea un cerșetor român, a fost condamnat definitiv. Decizia Curții Supreme a confirmat sentința dată de o instanță din Barcelona lui Kanghua Ren, un influencer din Spania, cunoscut sub numele de ReSet. Tânărul fusese condamnat în 2019 pentru infracțiune împotriva integrității morale, scrie El Pais.

Vlogger-ul a primit o interdicție de a mai avea un cont de Youtube timp de 5 ani, fiind condamnat la un an și trei luni de închisoare. În plus, el trebuie să achite victimei 20.000 de euro pentru prejudiciile create prin publicarea filmulețului cu el.

Ce farsă i-a văzut spaniolul cerșetorului român

Totul după ce l-a filmat pe cerșetorul român în timp ce îi dădea fursecuri umplute cu pastă de dinți. El și-a postat farsa pe contul său de YouTube. ReSet obținuse 2.180 de euro de pe urma video-ului.

„Totul a fost o glumă. Intenția mea nu a fost să îl jignesc,” a spus Ren într-o declarație din 2019.

Video-ul a generat un adevărat scandal

Difuzarea videoclipului a stârnit un scandal care a dus la o primă „scuză” din partea tânărului. A doua zi s-a dus să-l vadă pe Gheorghe, l-a întrebat cum l-au făcut să se simtă prăjiturile și a difuzat un nou videoclip.

"Oamenii exagerează”, a spus el atunci, afirmând că lumea s-a luat de el doar pentru că a făcut gluma unei persoane fără adăpost, scrie Elcomercio.

Totuși, câteva zile mai târziu, ReSet a eliminat videoclipul și s-a filmat din nou în locul în care se afla Gheorghe, împreună cu un prieten care intenționa să petreacă noaptea cu el. Dar decizia lui nu a făcut decât să agraveze problema. Un vecin a sesizat poliția, iar bărbatul fără adăpost a susținut că nu știe cine este tânărul și a dat asigurări că s-a temut pentru viața lui. În plus, pe lângă faptul că a asigurat că prăjiturile i-au făcut rău, cerșetorul a dezvăluit că vlogger-ul i-a oferit 300 de euro „ca să nu vorbească”.

"Presa m-a încurcat”

Spaniolul a fost taxat dur pentru gluma sa. Cu canalul său de YouTube, Ren devenise un influencer cunoscut în Spania și America Latină. Înainte de scandal avea 1,1 milioane de abonați și 124 de milioane de vizualizări ale conținutului pe care l-a publicat. Până în 2018, această cifră a scăzut la patru milioane.

„Am abandonat liceul pentru a urma acest job. Mă descurcam bine. Și apoi s-a întâmplat asta. Presa m-a încurcat.”, a continuat influencerul care, la sugestia urmăritorilor săi, a avut parte de „provocări”, pe care le îndeplinea, postând apoi filmările pe Youtube. 

VIDEO VIRAL: Un Youtuber și-a prăbușit intenționat avionul în munți

Reamintim că un vlogger de pe Youtube și-a prăbușit avionul intenționat. El s-a aruncat cu parașuta din aeronavă și a susținut că s-a defectat, lăsând-o să cadă în Pădurea Națională Los Padres din California. Administrația Federală a Aviației din SUA a informat că tânărul este Trevor Jacob. Acesta a postat un filmuleț în decembrie 2021 în care înjura panicat înainte să se parașuteze din avion, dar unii experți cred că accidentul aviatic a fost doar o cascadorie publicitară. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel