VIDEO VIRAL: Un Youtuber și-a prăbușit intenționat avionul în munți

VIDEO VIRAL: Un Youtuber și-a prăbușit intenționat avionul în munți / Foto: Youtube Trevor Jacob
VIDEO VIRAL: Un Youtuber și-a prăbușit intenționat avionul în munți / Foto: Youtube Trevor Jacob

Un Youtuber și-a prăbușit intenționat avionul în munți, iar filmarea a devenit virală.

Un vlogger pe Youtube și-a prăbușit avionul intenționat, au declarat autoritățile americane după ce acesta s-a aruncat cu parașuta din aeronavă și a susținut că s-a defectat, lăsând-o să cadă în Pădurea Națională Los Padres din California. Administrația Federală a Aviației din SUA a informat că tânărul este Trevor Jacob. Acesta a postat un filmuleț în decembrie 2021 în care înjura panicat înainte să se parașuteze din avion, dar unii experți cred că accidentul aviatic a fost doar o cascadorie publicitară, scrie New York Times.

Video-ul vloggerului a devenit viral în mediul online, cu peste 100.000 de urmăritori. Acesta este intitulat „Mi-am prăbușit avionul“ și are peste 1,7 milioane de vizualizări. Imaginile postate pe Youtube îl arată pe Jacob pilotând un avion de dimensiuni mici cu mai multe camere de luat vederi atașate, iar apoi deschizând ușa avionului și sărind cu parașuta, coborând spre pădure cu un selfie stick în mână pentru a filma totul.

”Sunt atât de fericit că sunt în viață“ a spus acesta după ce a ajuns la sol. Și-a documentat drumeția prin pădure, care, spune el în videoclip, a durat cel puțin șase ore până când un fermier l-a găsit la amurg. Mai devreme, găsise avionul distrus și stricat într-un desiș de arbuști uscați.

Cum se apară tânărul pentru farsa sa

Într-un videoclip postat pe canalul său de YouTube săptămâna trecută, Trevor Jacob, un fost olimpic la snowboard, a abordat pe scurt controversa  prăbușirii avionului, spunând: ”Nu pot vorbi despre asta, conform avocatului meu”. ”Dar adevărul acestei situații va ieși la iveală cu timpul”, a adăugat el, ”și voi lăsa asta așa”.

F.A.A. nu are capacitatea de a urmări penal o persoană; nu poate decât să revoce și să suspende certificate și să emită amenzi. Astfel, agenția i-a ordonat lui Jacob să-și predea certificatul de pilot privat și a spus că s-ar putea confrunta cu ”alte acțiuni legale de executare” dacă nu face acest lucru, inclusiv o amendă de până la 1.644 USD pentru fiecare zi în care nu l-a returnat.

O purtătoare de cuvânt a Biroului Inspectorului General al Departamentului de Transport a declarat că agenția, care supraveghează F.A.A., ”nu poate nici să confirme, nici să infirme existența unei investigații” în zborul domnului Jacob din 24 noiembrie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel