Un activist civic atacă fotoliul lui Clotilde. Alexandru Pâinișoară, prima candidatură anunțată la Primăria sectorului 1

Alexandru Pânișoară
Alexandru Pânișoară

Urbanistul Alexandru Pâinișoară și-a anunțat candidatura la Primăria sectorului 1. 

Un prim opozant serios atacă scaunul lui Clotilde Armand pentru alegerile din 2024. Urbanistul Alexandru Pânișoară s-a alăturat PUSL și va candida din partea Partidului Umanist Social Liberal pentru Primăria Sectorului 1.

„Decizia înscrierii mele în PUSL a fost una la fel de firească precum cea de a candida, pentru că doar cu viziune, competențe, cunoaștere, pricepere, determinare, onestitate și o echipă puternică pot atinge obiectivele asumate. Echipa PUSL întâlnită la Sectorul 1, formată din oameni tineri și entuziaști ca mine, a făcut ca această decizie să fie una foarte ușoară”, a declarat Alexandru Pânișoară.

Pânișoară este urbanist și activist civic care de ani de zile luptă pentru îmbunătățirea serviciilor publice pe care le au bucureștenii. În 2020 a înființat Asociația pentru Dreptul Urbanismului, prin intermediul căreia a contribuit la proiecte în domeniul dezvoltării urbane. Recent, în calitate de locuitor al Sectorului 1, acesta s-a declarat dezamăgit de serviciile publice pe care Sectorul 1 le oferă (sau nu le oferă), precum și de atitudinea disprețuitore a administrației pentru contribuabili. Pâinișoră a denunțat și ”minciunile grosolane” pe care le-au vehicyulat în spațiul public așa-zișii ecologiști care blochează accesul locuitorilor în Greenfield.

Alături de Alexandru Pânișoară, PUSL a anunțat alți trei candidați, Picu Apostol Roman, pentru municipiul Galați, Victor Torcea, pentru orașul Anina, județul Caraș-Severin, respectiv Valentin Ungureanu, pentru cea mai mare comună din județul Timiș, Dumbrăvița.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel