Tuchel, performanță fără precedent după ce a calificat-o pe Chelsea în finala Champions League / Video

Tuchel, performanță fără precedent după ce a calificat-o pe Chelsea în finala Champions League
Tuchel, performanță fără precedent după ce a calificat-o pe Chelsea în finala Champions League

Thomas Tuchel, antrenorul echipei Chelsea Londra, s-a declarat încântat de 'mentalitatea excepţională' de care au dat dovadă elevii săi în partida câştigată pe teren propriu, cu 2-0, în faţa formaţiei spaniole Real Madrid, sinonimă cu calificarea în finala actualei ediţii a Ligii Campionilor la fotbal.

'Am suferit în prima repriză, pentru că Real a avut multă posesie, iar jucătorii săi au făcut numeroase schimbări de post. Însă, de fiecare dată când am recuperat mingea, am avut o mare ocazie. În repriza secund, am fost foarte puternici, ne-am creat multe ocazii clare, chiar dacă a fost greu să marcăm. Pentru asta, doresc să transmit toate felicitările mele echipei, care nu şi-a pierdut niciun moment concentrarea. Mentalitatea a fost excepţională', a declarat Tuchel la finalul jocului de pe Stamford Bridge.

Tehnicianul german, care a preluat-o pe Chelsea în luna ianuarie, după ce a fost concediat de Paris Saint-Germain, a refuzat să comenteze eliminarea fostei sale formaţii, în cealaltă semifinală din Champions League, în faţa formaţiei Manchester City.  Thomas Tuchel va disputa, astfel, a doua finală de Champions League consecutivă, după ce în sezonul trecut a dus-o pe PSG până în ultimul act, pierdut în fața lui Bayern.

VEZI ȘI Reacția lui Hazard (Real Madrid) a provocat un imens scandal după eliminarea 'galacticilor' în fața lui Chelsea din semifinalele UCL / Video

'Vreau să vorbesc doar de Chelsea. Am găsit aici un club foarte puternic, total concentrat asupra victoriei, cu o mentalitate foarte puternică, care mi-a acordat multă susţinere încă din prima zi', a spus antrenorul londonezilor.

Chelsea Londra s-a impus cu 2-0 în returul cu Real Madrid, prin golurile marcate de Timo Wener (28) şi Mason Mount (85), după ce partida tur se încheiase la egalitate, 1-1. Finala programată pe 29 mai, la Istanbul, va fi una 100% engleză, între Manchester City şi Chelsea Londra. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel