Top Chef, cea mai urmărită superproducție a serii de luni

265831-top-chef
265831-top-chef

Antena 1 i-a învins și pe turci și pe americani, luni seară, în războiul audiențelor, grație emisiunii Top Chef, a cărei primă ediție a fost lider de audiență în rândul publicului din mediul urban, cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani. 

Coordonatele înregistrate de cea mai recentă superproducție a Antenei 1, Top Chef, a cărei prim ediție a fost transmisă luni seară, au fost de 7,5% rating și 17,2% market share, echivalentul a 420 000 de telespectatori, în intervalul orar 20.24-22.47. La o zecime de punct de rating diferență, pe locul al doilea și al treilea, s-au clasat Pro TV, care a transmis “Pariu cu viața”, și, respectiv, Kanal D, cu telenovela "Suleyman Magnificul - Sub domnia iubirii".

Vârful de audiență al show-ului a fost înregistrat la ora 21,14, când la emisiunea Top Chef, show-ul prezentat de postul Antena 1, se uitau 586 000 de români, în timp ce emisiunea de la Pro TV era urmărită de 368.000 de români.

Cei 24 de bucătari profesioniști, care au fost selecționați pentru show, au fost supuși, încă de la de la prima ediție unor probe de foc, unde le-a fost testată îndemânarea, abilitatea de a lucra în echipă și sub presiune, priceperea și bunul gust. Telespectatorii au avut ocazia, luni seară, să-i cunoască și pe cei trei jurați, Chef Joseph Hadad, Tudor Constantinescu și Nicolai Tand. Chiar de la prima ediție a emisiunii , doi dintre bucătarii înscriși la concurs au fost eliminați: unul dintre ei la duel, iar celălalt pentru că nu știa o lege extrem de importantă în gastronomie, aceea de a respecta mâncarea. În privința celui din urmă, jurații, în unanimitate, au decis astfel, pentru că bucătarul în cauză a aruncat mâncarea la gunoi, pentru că era nemulțumit de ceea ce gătise. Cine va fi următorul eliminat, doar în emisiunea viitoare a concursului Top Chef, programată luni, 12 noiembrie, de la ora 20.30.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel