Toată Rusia o vrea moartă, după ce a publicat aceste poze

O tânără în vârstă de 17 ani a atras asupra ei ura unei țări întregi după ce a publicat pe internet imagini șocante în care omora un cățeluș.

Pare o tânără ca oricare alta, dar în spatele chipului simpatic se ascunde o cruzime de neimaginat. Olga a atras furia iubitorilor de animale și nu numai după ce a postat pe internet imagini în care omora un cățeluș. Mai mult de atât, tânăra a vrut să facă un pictorial senzual în timp ce comitea oribila faptă.

Olga locuiește în apropierea orașului Naberezhnye Chelny, din Republica Tartan, un stat component al Federației Ruse.

Potrivit unui cotidian local, Komsomolskaia Pravda, mii de oameni au scris pe forumuri, rețele de socializare și bloguri ca vor ca tânăra să plătească cu viața pentru ce a făcut.

VEZI IMAGINI ȘOCANTE CU CE POT FACE VÂNĂTORII DE FOCI

Autoritățile au început o anchetă în acest caz și au identificat și locul în care au fost făcute pozele. Este vorba de o clădire abandonată din complexul 17 de locuințe din Naberezhnye Chelny.

Polițiștii au găsit cadavrul cățelușului din imagini, dar și alte 37 de cadavre de animale, câini și pisici, ucise în aceeași perioada. Ei cred acestea au căzut victime unui grup de tineri fanatici din care face parte și Olga.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel