Teatru CNA: Laura Georgescu ”l-a jucat” pe Robert Turcescu

laura-corina-georgescu-dcnews_309x206
laura-corina-georgescu-dcnews_309x206

Președinta CNA, Laura Georgescu, a improvizat, vineri, în timpul ședinței Consiliului, o scenetă în care ea a jucat rolul jurnalistului Robert Turcescu, scrie paginademedia.ro.

Membrii Consiliului Național al Audiovizualului au discutat ieri pe marginea reclamației venite la adresa emisiunii ”Sub semnul întrebării” din nouă martie, difuzată de B1 Tv. La acea dată, moderatorul Robert Turcescu și invitata Cristiana Anghel s-au certat în direct, cea din urmă recunoscând că a fost plătită de un post TV pentru aparițiile sale.

În timpul ședinței, Laura Georgescu s-a așezat la masa invitaților, spunând că pentru câteva momente va fi Robert Turcescu: ”Că mi-am ieşit din pepeni, se mai întâmplă. E bine? Crezi că ne dă amendă”, l-a întrebat șefa Consiliului pe reprezentantul B1 TV la CNA.

”Am şi fost felicitat de preşedinta CNA că iată atenţionarea, deşi a fost cea mai mică amendă de 5.000 de lei, a dus în final la conjugarea eforturilor jurnaliştilor şi de la România TV care au reuşit să demonstreze că deşi doamna senator (Cristiana Anghel – n.r) încasase bani pentru chirie aşa cum îi conferă legea deși deţinea cu titlu de temporalitate o cameră sau un apartament în căminul ASE-ului. Deci iată că adevărul a învins”, și-a jucat ea rolul în continuare.

În calitate de șefă a Consiliului Laura Georgescu a spus. ”Dacă mă întrebaţi pe mine jurnalistul Robert Turcescu şi-a ieşit uşor din fire încercând să preseze în scopul aflării adevărului. Invitata care a intrat prin telefon ştim că are nişte lucruri nu tocmai ok de spus în public”.

Postul B1 s-a ales cu o somație publică pentru că nu a respectat o separare clară a opiniilor de fapte și nu a asigurat imparțialitatea în emisiunea din nouă martie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel