Starul de la PSG Achraf Hakimi a fost părăsit de soție după ce a fost trimis în judecată pentru că ar fi violat o tânără / Video

Actriţa spaniolă Hiba Abouk a confirmat luni că divorţează de Achraf Hakimi, fotbalistul marocan al lui Paris Saint-Germain, care a fost trimis în judecată pentru presupusul viol al unei tinere de 24 de ani la sfârşitul lunii februarie, transmite EFE.



În primele sale declaraţii publice după ce a aflat despre caz, denunţat de presupusa victimă pe 26 februarie la o secţie de poliţie de lângă Paris, Hiba Abouk a asigurat că ea şi Achraf Hakimi au luat decizia de a se despărţi înaintea acestor evenimente.

"Am avut nevoie de timp să diger acest şoc", a indicat actriţa într-un comunicat postat pe Instagram. Ea a început prin a-şi expune nevoia de a se explica "pentru a clarifica la persoana întâi informaţiile eronate care circulă" şi a putea să-şi reia viaţa personală, publică şi profesională.

"Realitatea este că a trecut ceva timp de când, după ce ne-am gândit mult, eu şi tatăl copiilor mei am luat decizia de a pune capăt relaţiei noastre, cu mult înainte de evenimentele în care am fost implicată în presă şi de care sunt cu totul străină", a subliniat ea.

Actriţa a declarat că a fost şi va fi mereu de partea victimelor. "Având în vedere gravitatea acuzaţiei, nu putem decât să avem încredere în bunul mers al justiţiei", a adăugat ea, pentru a cere în final respectarea vieţii private a ei şi a copiilor săi, "prioritatea sa absolută".

Pe 2 martie, Hakimi a fost trimis în judecată pentru infracţiunea de viol, a anunţat Parchetul din Nanterre. O femeie de 24 ani a susţinut că a fost violată pe 25 februarie la domiciliul jucătorului din Boulogne-Billancourt, o suburbie a Parisului.

Femeia s-a prezentat la un comisariat de poliţie pentru a denunţa violul lui Hakimi, pe care l-a cunoscut în ianuarie pe Instagram. Ea a fost invitată de fundaşul marocan la el acasă şi a ajuns acolo cu o maşină comandată de Hakimi. În locuinţa sa, Hakimi a îmbrăţişat-o şi a pipăit-o fără consimţământul ei, înainte de a o viola. Victima susţine că s-a apărat, lovindu-l cu piciorul. O prietenă, contactată prin SMS, a venit apoi s-o recupereze.

Hakimi a fost inclus în echipa ideală FIFA FIFPRO a anului 2022. Fundaşul african joacă la PSG din 2021, după un transfer de la Inter Milano.

Născut la Getafe, într-o suburbie a Madridului, Hakimi ar fi putut juca pentru naţionala Spaniei, dar a ales să reprezinte Marocul, ţara părinţilor săi, la care a strâns 61 de selecţii şi a marcat opt goluri. El a debutat în fotbalul profesionist la Real Madrid, înainte de a pleca la Borussia Dortmund şi apoi la Inter.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel