Şerban Ionescu: pentru mine un divorţ ar fi ca un botez

serban-ionescu
serban-ionescu

Actorul Şerban Ionescu consideră divorţul de Magda Catone ar fi ca o nouă naştere pentru el, din cauza relaţiei dificile din ultimii ani. El a recunoscut în emisiunea Happy Hour că a intentat procesul de divorţ, dar nu a dorit să dea foarte multe detalii, însă a precizat că avocatul său o va face.

"În cazul meu un divorţ ar fi ca un botez, ca şi cum m-aş mai naşte odată. Ce vreau să spun este că nu mă simt bine şi am să plec în curând undeva în Europa. Pentru cei care sunt morţi după ştiri, vreau să le spun că am să plec săptămâna viitoare de pe aerodromul din Caracal. Eu astăzi la ora 16:30 am intentat proces de divorţ soţiei mele Magda Catone", a declarat Şerban Ionescu şa emisiunea Happy Hour.

Întrebat dacă banii de la Guvern au ajuns, Şerban Ionescu a spus că "or fi ei pe undeva. Oricum să ştiţi că eu plec în străinătate cu ajutorul unei persoane private. Dacă banii de la Guvern îmi vor veni prea târziu intenţionez să îi folosesc pentru sănătatea politicienilor corupţi. Vreau să mulţumesc tuturor celor care m-au ajutat. Guvernului, domnului premier Victor Ponta. Să ştiţi că dintre cei care m-au ajutat, 80% au fost femei", a declarat Şerban Ionescu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel