Selly, acuzat de părinții Smarandei că "le strică fata"

sursa foto: Facebook, Selly
sursa foto: Facebook, Selly

Selly și Smaranda formează unul dintre cele mai solide cupluri din lumea mondenă, însă acest lucru nu înseamnă că relaţia celor doi e scutită de probleme şi neînţelegeri. Un lucru mai puţin ştiut de fani este că părinții fetei nu au fost de acord ca aceasta să se mute cu Selly.

 După despărţirea de prima iubită, la 16 ani, Selly și-a îndreptat atenția către colega lui de clasă, Smaranda. Cei doi sunt împreună încă de pe vremea când locuiau în Craiova. Relația lor s-a oficializat în timp iar celebrul vlogger și iubita lui locuiesc în București, însă părinții Smarandei nu au primit foarte bine vestea mutării fiicei lor.

Părinţii Smarandei nu cred în viitorul fiicei lor alături de Selly

Părinții Smarandei nu au fost foarte convinși de faptul că relaţia celor doi tineri este una de bun augur, ba chiar credeau că Selly ar fi o influenţă negativă pentru fiica lor, în prezent studentă la Medicină. Inițial aceștia s-au opus vehement cu privire la o eventuală mutare a Smarandei în București. Credeau că din cauza lui și a filmărilor lui constante, aceasta nu va putea să învețe pentru facultate.

„Eu am avut mari emoții când ne-am mutat în București împreună. Ai mei nu au fost de acord, la început. Îmi spuneau că el o să filmeze foarte mult de acasă și că nu o să pot să învăț. Că o să am mari probleme, că dacă o să am restanțe… Ai mei sunt obișnuiți cu mine să învăț foarte mult, că așa a fost întotdeauna. Le era frică să nu mă las pe tânjeală.”, a spus Smaranda, potrivit substantial.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel