Şarpe veninos, într-o pungă de salată de la supermarket, în Australia

Foto ilustrativ / Imagine de Josch13 de la Pixabay
Foto ilustrativ / Imagine de Josch13 de la Pixabay

Doi tineri din Australia au găsit un șarpe veninos rar, într-o pungă de salată cumpărată de la supermarket.

Doi tineri din Sydney au descoperit, în timp ce despachetau cumpărăturile făcute, acasă, că au luat de la supermarket o pungă de salată care conținea și un șarpe veninos rar. 

Șarpele din specia Hoplocephalus bitorquatus era într-o pungă de salată verde, deschisă la un capăt, pe care Alexander White și Amelie Neate au achiziționat-o luni de la un supermarket din Sydney.

Cei doi s-au îndepărtat imediat ce au văzut reptila în pungă și au sunat la Wires, organizația care se ocupă cu salvarea animalelor sălbatice din zonă. 

Punga de salată verde a stat în ghiozdanul lui Alexander White timp de 10 minute, cât cei doi au mers cu bicicleta, potrivit The Guardian.

Șarpele cu cap pal a fost luat de un specialist și depozitat într-un container încălzit, urmând a se constata de unde provine.

Un purtător de cuvânt al supermarketului a anunțat că șarpele va fi eliberat în sălbăticie, dar și că va lua legătura cu furnizorul de produse pentru a investiga cum a ajuns în punga de salată.

Alexander White a spus că „au fost câteva lucruri care păreau a fi excremente de şarpe, dar am spălat-o bine (n.red. salata) şi am mâncat-o astăzi, la prânz.”

Șerpii cu cap pal sunt o „specie timidă, dar nervoasă, ușor de agitat dacă sunt încolțiți”, conform Muzeului Australian.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel