Remus Borza anunță că vor cădea capete la Hidroelectrica

Remus Borza
Remus Borza

După revocarea din funcție a doi directori Hidroelectrica în urma scandalului de corupție, președintele Consiliului de Supraveghere, Remus Borza, avertizează că și alte persoane cu aceeași funcție riscă același tratament, dacă nu-și vor da demisia de onoare.

Consiliul de Supraveghere i-a revocat din funcție, joi, pe Eugen Brădean, directorul de furnizare, și pe Ovidiu Agliceru, directorul Direcției Control Intern. ”Pe Agliceru l-am revocat pentru că, în şedinţa din 22 octombrie, s-a abţinut la propunerea lui Brădean (privind încheierea unui contract cu Energon Power & Gas - n.r.). Trebuia să voteze împotrivă, nu să se abţină. Directorii Hidroelectrica au fost numiţi acolo pentru a-şi asuma decizii, nu să se abţină”, a declarat Remus Borza pentru Agerpres.

Borza spune că măsuri identice vor fi luate și în ședința de luni, 28 octombrie, dar nu a vrut să precizeze despre ce persoane este vorba. ”Toate la timpul lor. Ei se ştiu care sunt, cei din gaşca lui Mihăilă. Cine a venit pe prietenii o să plece. Aici se munceşte, nu accept să existe hoţi în Hidroelectrica. Aşteptăm demisiile lor de onoare în acest weekend”, a adăugat avocatul

Pe lângă Brădean şi Agliceru, din Directoratul companiei mai fac parte Mihail Stănculescu, preşedintele Directoratului, Aurel-Lucian Cocoş şi Mihai Teleanu.

”Consiliul de Supraveghere al Hidroelectrica SA, întrunit în şedinţa în dată de 24.10.2013, a aprobat în unanimitate propunerea domnului Av. Dr. Remus Borza, Preşedinte al Consiliului de Supraveghere, de revocare a domnilor Eugen Brădean şi Ovidiu Agliceru din funcţia de membri ai Directoratului Hidroelectrica SA. Totodată, Consiliul de Supraveghere va analiza, în şedinţa din data de 28.10.2013, activitatea celorlalţi 3 membri ai Directoratului şi va hotărî dacă le va prelungi mandatul ce urmează să expire la 30 octombrie 2013”, se arată într-un comunicat al Hidroelectrica.

Ioan Mihăilă, membru al Consiliului de Supraveghere, a fost și el eliberat din funcție, anunță un comunicat al Departamentului pentru Energie.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel