Răzvan Dumitrescu: ”Tăiați microfonul acestui domn!”

Irina Constantin / 09 mai 2019 / 20:29 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Răzvan Dumitrescu a avut contre cu un invitat în emisiunea ”Ediție Specială” de la Antena 3. 

Răzvan Dumitrescu l-a întrebat pe Ionuț Stroe, care apela la opiniile Comisiei de la Veneția, dacă știe ce înseamnă consultativ. ”Dvs. știți ce înseamnă consultativ?” l-a întrebat Răzvan Dumitrescu. 

Ionuț Stroe a răspuns: ”Acei oameni cu largă expertiză și recunoaștere sunt solicitați de toate democrațiile sănătoase să-i asiste în elaborarea legislației, să știți”. 

Răzvan Dumitrescu: ”Nu mai vorbiți peste mine...”

(w670)

Ionuț Stroe: ”Nu e vorba de facultativ sau nu, e vorba de...”

Răzvan Dumitrescu: ”Deci continuați să vorbiți peste mine. Să-i tăiați microfonul acestui domn, pentru că face intenționat și vorbește peste, cât să rostesc o frază. Nu-i așa că dl Iohannis a ținut cont de recomandarea Comisiei de la Veneția care spunea că nu e bine să faci referendum odată cu alegerile?”

Ionuț Stroe: ”Am microfonul pornit? (...) Asta e cenzură să știți. Nu sunt un televizor pe care-l să-l programați mai tare sau mai încet în funcție de cum vă convine. Dl Iohannis a apărat toate standardele democratice în această țară, a fost singura barieră împotriva asaltului PSD asupra justiției și asupra funcționării statului de drept.”


Te-ar putea interesa


Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26