Răzvan Burleanu va candida singur la alegerile FRF

Sursa: Facebook FRF
Sursa: Facebook FRF

Răzvan Burleanu, actualul preşedinte al FRF, este singurul candidat la alegerile din 12 aprilie. Comisia de verificare a dosarelor a respins candidaturile lui Sorin Răducanu şi Gabriel Şeitan. 

Cei doi candidaţi ale căror dosare au fost respinse au drept de contestaţie a deciziei până miercuri, la ora 21:50.

Toate candidaturile depuse pentru funcţiile de vicepreşedinte al Federaţiei Române de Fotbal şi reprezentanţi în Comitetul Executiv au fost aprobate de către comisie.

Astfel, pentru funcţia de vicepreşedinte, ca reprezentant al fotbalului amator, candidează Octavian Goga.

Cine candidează la CEx



Pentru posturile de membri ai Cex al FRF, ca reprezentanţi ai cluburilor din Liga I, candidaţii sunt Valeriu Argăseală, Ovidiu Costeşin şi Daniel Niculae. Ca reprezentanţi ai Ligii a II-a candidează Auraş Braşoveanu, Marius Burcă, iar din partea Ligii a III-a participă la alegeri Mihai Valentin Dăscălescu şi Lajos Rancz. Fotbalul feminin este reprezentat de Alin Alexandru Cioban, în timp ce Cristian Petru Dorin Vornicu candidează pentru un post rezervat cluburilor de fotbal în sală şi Sebastian Cătălin Cighir din partea cluburilor de juniori.

"Candidaţii ale căror dosare de candidatură au fost respinse au dreptul să formuleze contestaţie la Comisia pentru Soluţionarea Contestaţiilor, în termen de 24 de ore de la momentul publicării pe site-ul oficial al FRF a soluţiilor adoptate de Comisie. Prezentele decizii au fost publicate marţi, 29 martie 2022", ora 21:50, precizează frf.ro.

Adunarea Generală Ordinară a Federaţiei Române de Fotbal, în cadrul căreia se vor organiza alegerile, va fi organizată la 12 aprilie 2022, ora 11:00, pe Arena Naţională.

Răzvan Burleanu conduce Federaţia Română de Fotbal din 5 martie 2014, atunci când a câştigat alegerile pentru preşedinţie în dauna celorlalţi trei candidaţi: Vasile Avram, Gheorghe Chivorchian şi Sorin Răducanu.

Plafon salarial în Liga 1. Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, nu mai vrea cluburi care nu plătesc salariile

"Vedem situația de la Clinceni și Mediaș. Într-un asemenea moment, niciun club nu este într-o situație mai fericită. Managementul riscului va fi foarte important pentru cluburile din Liga 1, care nu sunt în situația de a avea rezerve financiare.

Singurul instrument pe care îl are la îndemână Federația este sistemul de licențiere. FRF nu poate să intervină pe modul în care sunt distribuite veniturile către cluburi din drepturile TV. Iar intervențiile pe sistemul de licențiere se pot face o singură dată pe an. Dacă n-ar fi fost această pandemie, vă asigur că niciun club n-ar fi ajuns în insolvență.

Este nevoie de un acord al cluburilor din Liga 1 în Adunarea Generală a LPF, nicidecum de o intervenție în manualul de licențiere. Veniturile din drepturile TV nu acoperă astăzi cheltuielile salariale pentru cluburile din Liga 1. În perioada 2018-2020, drepturile TV au reprezentat în medie aproximativ 40% din totalul veniturilor la nivelul cluburilor. În plus, media cheltuielilor cu personalul a fost de 2,2 ori mai mare decât valoarea drepturilor TV", a declarat Burleanu în februarie. VEZI MAI MULTE AICI

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel