Pronunțarea în procesul Băsescu-Patriciu, amânată

Decizia în procesul dintre șeful statului, Traian Băsescu, și Dinu Patriciu, în dosarul în care în care președintele României îl acuză pe omul de afaceri de minciună și trucarea unor filmări, a fost amânată pentru 11 februarie. În timpul campaniei electorale din 2009, Traian Băsescu a fost acuzat că ar fi lovit un copil.

Preşedintele Traian Băsescu l-a dat în judecată, la sfârşitul anului 2009, pe  Dinu Patriciu, chemând în instanţă şi Best Media, societatea care editează ziarul "Gardianul", acţiunea fiind înregistrată pe rolul Judecătoriei Sectorului 1. În acţiunea depusă la Judecătoria Sectorului 1, Traian Băsescu solicită ca Patriciu şi firma Best Media să fie obligaţi la despăgubiri în valoare de 1 leu, ca urmare a vătămării imaginii sale prin difuzarea imaginilor în care ar lovi un copil.

Preşedintele Traian Băsescu a câştigat în octombrie 2011 procesul intentat omului de afaceri Dinu Patriciu, în legătură cu un filmuleţ difuzat în timpul campaniei prezidenţiale din 2009 în care şeful statului ar fi lovit un copil, potrivit deciziei magistraților Judecătoriei Sectorului 1.

 Ulterior, omul de afaceri Dinu Patriciu a făcut apel la decizia magistraților, cauza fiind trimisă spre judecare la Tribunalul București

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel