Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși noaptea la un concert. Au băut, au dansat și s-au îmbrățișat tandru, în văzul tuturor - Foto în articol

Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși noaptea la un concert. Au băut, au dansat și s-au înbrățișat tandru, în văzul tuturor / Foto: Instagram Sussex Royal
Prințul Harry și Meghan Markle, surprinși noaptea la un concert. Au băut, au dansat și s-au înbrățișat tandru, în văzul tuturor / Foto: Instagram Sussex Royal

Prințul Harry și Meghan Markle au fost surprinși noaptea la un concert.

Prințul Harry și Meghan Markle au fost văzuți în timp ce beau și dansau într-o seară, Harry punându-și tandru mâna în jurul taliei soției sale. Ducele și ducesa de Sussex au fost la Santa Barbara Bowl din California pentru un concert cu Jack Johnson, miercuri seară, scrie The Sun.

Harry a fost a fost văzut înfășurându-și brațele în jurul taliei lui Meghan, în timp ce îl asculta pe cântărețul în vârstă de 47 de ani din Hawaii, apreciat pentru muzica sa relaxată. Martorii au spus că perechea a sosit separat, Meghan ajungând acolo la ora 20.00.

Prințul Harry s-a alăturat soției sale o oră mai târziu, iar cuplul a urmărit concertul dintr-o secție specială izolată, împreună cu alte 10 persoane. Imaginile obținute de TMZ arată cuplul sorbind băuturi după o lună stresantă și emoționantă. Meghan a fost văzută aplaudând, bucurându-se de muzică și zâmbind fulgerător către mulțimea din sală.



Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, dar viitorii lor vecini nu sunt deloc încântați. Se tem că vor aduce cu ei "circul mediatic"

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi provocat o supărare într-una dintre cele mai exclusiviste comunități din California, după ce s-a aflat că plănuiau să schimbe casa lor de 14,65 milioane de dolari din Montecito în schimbul unei proprietăți situate cartierul exclusivist Hope Ranch, din Santa Barbara, scrie Daily Mail.

Se înțelege că zvonurile despre mutare i-au zguduit pe localnicii din comunitate, care ar fi îngrijorați de faptul că sosirea soților Sussex în zonă ar aduce cu sine un "circ mediatic", ceva pe care cercul select de rezidenți din Hope Ranch dorește să-l evite.

În timp ce Harry și Meghan se laudă cu o mulțime impresionantă de vecini de top în casa lor actuală, Hope Ranch le-ar oferi cu siguranță o serie de noi prieteni populari, printre care rapper-ul Snoop Dogg și legendarul star Tarzan, Ron Ely.

Zona bogată se mândrește, de asemenea, cu o serie de facilități luxoase, inclusiv un club de golf, teren de tenis, trasee de echitație și propria plajă privată.

Potrivit TMZ, totuși, mulți locuitori ai Hope Ranch nu sunt de acord ca Harry și Meghan să se mute acolo, deoarece se spune că sunt "îngrijorați" că Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, vor aduce un "circ" în zonă.

Surse apropiate de Asociația Proprietarilor de Case de la Hope Ranch au declarat pentru presa că locuitorii sunt îngrijorați de presupusa mutare a lui Meghan și Harry din cauza "bagajului" pe care îl vor aduce.

"Ni s-a spus că nimeni din Hope Ranch nu are rea-voință față de soții Sussex personal, dar adevărul este că... mulți simt că vor aduce un circ în cartierul lor liniștit și super-privat deoarece sunt atât de celebri și controversați. Sursele noastre spun că acest lucru poate prezenta probleme foarte reale", a raportat presa. Vezi mai mult AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel