Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, dar viitorii lor vecini nu sunt deloc încântați. Se tem că vor aduce cu ei "circul mediatic"

Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, dar viitorii lor vecini nu sunt deloc încântați. Se tem că vor aduce cu ei "circul mediatic" / Foto: Instagram The Sussexes
Prințul Harry și Meghan Markle ar vrea să se mute, dar viitorii lor vecini nu sunt deloc încântați. Se tem că vor aduce cu ei "circul mediatic" / Foto: Instagram The Sussexes

Prințul Harry și Meghan Markle ar avea planuri să se mute într-un cartier select.

Prințul Harry și Meghan Markle ar fi provocat o supărare într-una dintre cele mai exclusiviste comunități din California, după ce s-a aflat că plănuiau să schimbe casa lor de 14,65 milioane de dolari din Montecito în schimbul unei proprietăți situate cartierul exclusivist Hope Ranch, din Santa Barbara, scrie Daily Mail.

Se înțelege că zvonurile despre mutare i-au zguduit pe localnicii din comunitate, care ar fi îngrijorați de faptul că sosirea soților Sussex în zonă ar aduce cu sine un "circ mediatic", ceva pe care cercul select de rezidenți din Hope Ranch dorește să-l evite.

Hope Ranch, plin de vedete

În timp ce Harry și Meghan se laudă cu o mulțime impresionantă de vecini de top în casa lor actuală, Hope Ranch le-ar oferi cu siguranță o serie de noi prieteni populari, printre care rapper-ul Snoop Dogg și legendarul star Tarzan, Ron Ely.

Zona bogată se mândrește, de asemenea, cu o serie de facilități luxoase, inclusiv un club de golf, teren de tenis, trasee de echitație și propria plajă privată.

Potrivit TMZ, totuși, mulți locuitori ai Hope Ranch nu sunt de acord ca Harry și Meghan să se mute acolo, deoarece se spune că sunt "îngrijorați" că Harry, în vârstă de 38 de ani, și Meghan, în vârstă de 41 de ani, vor aduce un "circ" în zonă.

Surse apropiate de Asociația Proprietarilor de Case de la Hope Ranch au declarat pentru presa că locuitorii sunt îngrijorați de presupusa mutare a lui Meghan și Harry din cauza "bagajului" pe care îl vor aduce.

De ce se tem locuitorii din Hope Ranch



"Ni s-a spus că nimeni din Hope Ranch nu are rea-voință față de soții Sussex personal, dar adevărul este că... mulți simt că vor aduce un circ în cartierul lor liniștit și super-privat deoarece sunt atât de celebri și controversați. Sursele noastre spun că acest lucru poate prezenta probleme foarte reale", a raportat presa.

Unele dintre temerile locuitorilor includ o creștere a traficului, mai ales că drumurile sunt "înguste și întortocheate", dar și prezența unor paparazzi nedoriți care ar dori să arunce o privire asupra celor doi.

"Traficul a fost întotdeauna o problemă în Santa Barbara, unde locuitorii de zeci de ani încearcă să-și protejeze comunitatea de un aflux de mașini. Cu potențialii paparazzi care se îngrămădesc pentru a-i surprinde pe membrii Familiei Regale, unii rezidenți se tem că ar putea crea pericole, în special pentru copiii care se joacă și merg la școală", a mai raportat sursa citată.

De ce ar vrea Harry și Meghan să se mute

Oamenii care locuiesc în zonă ar trebui să fie obișnuiți să vadă chipuri celebre în jur, deoarece numeroase vedete locuiesc deja în cartier. Harry și Meghan au părăsit monarhia în 2020 și s-au mutat în SUA, cumpărând un conac de 14,65 milioane de dolari în Montecito, California, unde locuiesc în prezent, împreună cu cei doi copii ai lor, Archie, în vârstă trei ani, și Lilibet, de un an .

Acum, însă, s-a raportat că familia ia în considerare o mutare în Hope Ranch - o comunitate din suburbiile Santa Barbara, California, cu o populație de aproximativ 2.200 de persoane, după ce s-a confruntat cu mai multe spargeri la domiciliu. Se pare că cei doi s-a speriat în mai, când poliția a fost alertată că doi intruși ar fi intrat în casa lor  Două săptămâni mai târziu, cu doar câteva ore înainte ca perechea să plece cu un avion privat în Marea Britanie pentru Jubileul de Platină al Reginei, a fost raportat un alt intrus. Acum, se pare că Harry și Meghan caută să se mute în Hope Ranch, un loc mai liniștit și mai exclusivist.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel